Hulyaaaa Allah razı olsun canım benim inşallah tek dileğim ameliyat başarılı sağlıkla geçsin de. Kısaca anlatayım hamileyken detaylı yaptırdım fakat birsey cıkmadı doğduğunda kuyruk sokumu üzerinde sakral Gamze’yle doğdu doğum yaptığım hastanede ultrason çekildi doğduğu gün raporda yüzeysel Gamze herhangi bir bulguya rastlanmadı denildi 6 ayına geldiğinde tedbir amaçlı Emar çektirilebilşr dedi doktor sonrasında benim içim rahat etmedi Zeynep kamile nöroloji ye götürdüm ultrason çekildi doktor da aynı şeyi dedi bir problem görünmüyor çocuk da hersey normal dedi sadece belirtisi gamzesi çünkü akıntı vs tüylenme yok. Daha sonra 2 farklı hastane 4 doktor beyin cerrahi muayene etti korkulacak bir şey yok Emar kesin sonuç verir dedi isterseniz çekilebilir dedi 6 ayı dolunca çektirdim maalesef gergin omurilik sendromu var bunun için ameliyat olcak yavrum Allah’ımın izniyle geçip gidecek . Çocuğunuz da idrar kaka yapma da bir problem var mı onu soruyor doktorlar bizde yok mesela ama üroloji test yaptığında omurilikte ki gerginlik sebebiyle idrar tam boşaltamıyormuş. Üroloji doktoru ameliyattan sonra tekrar test istedi ameliyat olunca gerginlik kalkınca düzelebilir dedi rabbim den tek dileğim başarılı geçi herseyın düzelmesi.