dugmeninannesiii ben uzman fizyoterapistim benim işim bedensel engeelli bireylerin tedavisi.bu tarz cok hastam oldu. Aklımıza takılan bir durum olursa dnısabilriisniz. Simdiden sıkıntıya girmeyin. us da nöral tüp düzgün görünüyormus önemli olan bu. Kendi doktorunuz farkederdi olumsuz bir durum olsa en fazla söyledigin gibi occulata tipi olabilir onda da sinir etkilenmesi fln olmuyor. Nor al yürüyebilen bireyler oluyorlar. Bebek dogdupunda omurga üzerinde bir noktada geenellikle belde sakral gamze, dogum lekesi, ben, morluk, kızarıklık veya farklı bir tüylenme tespit ederseniz bir beyin cerrahisine gidin ama herzaman böyle semptom vermek zorunda da degildir occulata. Ha birde sonraki gebeliğiniizi planlamadan mnce 4 lü tarama testinziin riskli geldigi söyleyşn gebelik öncesi 3 ay ve gebeliğin ilk 3 ayı normal bireylerden biraz daha fazla folik asit tüketmeniz gerekebilir önlem olarak. Diger gebelikte eksiklik risk yaratabilir. Mutlaka gebelikten önce iyi bir veya 2 hekime durumu anlatarak folik asit dozunuzu belirleyin