MetehaninAnnesi Esrasena valla ben içiyorum canım bi zararı olmadığını düşünüyorum araştırdım. Çok iyi geliyor hatta
deletedmom43 Esrasena Benim doktorum içebiliyorsan devam et çok iyi gelir demişti. Ama sade olanını iç dedi. Ben baya içiyorum, hatta bazen abartıyorum,günde 1 litreyi buluyor 🙂 Mideme,bağırsaklarıma iyi geldi
HandeA Esrasena ben her akşam bir bardak içiyorum. Araştırdım zararı yok hatta kabızlık İçin iyi geliyor diye kullanıyorum. İstersen sende bir araştır.
Esrasena MetehaninAnnesi İntertten baktm,kimi zararrlı kimi faydalı demiş.En iyisi kullananlardan öğrenmek,meyveli deniycem ilk kez ,umarım tadı güzeldir 😊
xkyerva deletedmom43 Çok sıvı tüketmemiz gerek bide bugünlerde faranşit olmuşum daha fazla su içmem gerekiyormuş ama ben kendimi bildim bileli suya hep bi aroma katıyodum yani elma karanfil tarçın en çokda limon şimdi bana tarçın karanfil ve limonlu su içmememi söyledi herkez internettende baktım bi iyi diyolar bi kötü bilemedim sade su içmekte hiç hoşuma gitmiyo limonlu suyun bi zararı varmıdır gebelikte suyun içine limon parçaları falan atıyorum tamamen sıkmıyorum
deletedmom43 xkyerva Karanfil,tarçın gibi şeyleri gebelikte kullanmayın diyorlar ama net bir şey diyemem. Ama limonun fazlası olmadıkça bir zararı olmaz. Bir gün elma kat,bir gün salatalık ayva ekle,bir gün yeşil nane limon ekle 🙂
xkyerva deletedmom43 tamam o zaman öyle yapıyim bu aralar hep naneli yapıyordum ama son bikaç gündğr rahatsız etti iyice midem bulanmadan değiştiriyim en iyisi yoksa hiç içemiycem salatalıkta harika aroma veriyo ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sevgiler 😊💞
sudamlasi Ben kefir hiç içmedim içen birisi demişti ki ekşimiş ayran gibi ondan cesaret edemiyorum gerçekten tadı öyle mi
deletedmom43 sudamlasi Ekşimiş değil de asitli ayran diyelim. Kolanın asidini al, ayrana koy, aynen öyle🤣
AyeGnl sudamlasi sadesinin tadı iyi değil ama şeftali kayısılı var ben her gün ondan içiyorum 👍çok yararlı dedi doktorum
deletedmom43 sudamlasi Mayası var canım. Kavanoza mayasını koy,sütü ekle. Karanlık bi yerde bırak. Ertesi gün süz 🙂
sudamlasi AyeGnl evet yetişkinlerin günde 1-2 bardak içmeleri öneriliyo çocuklarda da 2 yaş altı önerilmiyo 2 yaştan sonra bi çay bardağı içebilirlermiş. Meyveliler daha tatlı oluyodur
znurstnKaraca Esrasena ben hergün bir bardak içiyorum doktorum izin verdi hatta çok iyi geldiğini söyledi kabızlığı önlüyo😍