Kubranurilhan MerveKaya38 ben de tıbbi sekreterim ☺️ haklısın Canım doğal olduğu için hiçbir zararı olmaz
Zehra-Arda Kubranurilhan Merhabalar benim de 25 Temmuz görünüyor tahmini olarak sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kucağımıza 🙏🏼💕
Surmika Merhaba bizim de inşaAllah Temmuz’da görünüyor çizelgeye göre. 6.haftada az bir kanamam oldu o günden beri aralıksız yatırıyor Dr ve fitil kullanıyorum. Bugün 9+6 olduk Bursa’dayım :)
Zehra-Arda Surmika merhaba bende aynı durumdayım çoğunluk olarak yatıyorum fitil kullanıyorum çok geçmiş olsun size de
BegumIscanTunc Kubranurilhan İstanbul’da yaşıyorum 29 yaşındayım Allah nasip kısmet ederse tahmini doğum tarihi 28 temmuz 🤲🤲🤲
Oneodio Kubranurilhan selam canım bende 21 yaşındayım Antalya’dan 19-25 Temmuz arası doğum sanırım umarım her şey çok güzel olur..buralar o zaman çok sıcak olacak 🥺🥵
Mpy 29 yaşımdayım istanbulda yaşıyorum 12 temmuz tahmini doğum tarihi 2.hamililegim benimde ilki normal oldu insallah bu sefer de normal olur
26Merve Kubranurilhan Bende Çanakkale de yaşıyorum tahmini doğum 2 temmuz 🤗 Nasipse 🤲 Cinsiyetleri öğrenen varmı acep 🤭
Kubranurilhan 26Merve ben de bunu çok merak ediyorum. Haftaya 2′li tarama testine gideceğim inşAllah söylerler ☺️
Burcu80 Selam ben istanbuldayım yaşım 40 ve ilk gebeliğim. Tahmini doğum 5 ağustos ama sezeryan olacağım için 25 temmuz olarak düşünüyor doktorum. Progestan folic acid ve coraspin kullanıorum.
ArasAsya CeyhunMelikeMislina benim hiç kusmam olmadı şimdiye kadar ama kahverengi lekelenmelerim oldu progestan kullanıyorum bir haftadır