Deneyces26 MerveKaya38 ben şu an 3 aylık oldum ama hiç dinlenme yoktu başta sonradan şimdi az gidip gelmeye çalışıyorum canım Rabbim yardım etsin inşallah
MerveKaya38 Kubranurilhan sen dogurana kadar kalkma aman diyor ben sana lazimlikta alırım baş ucuna koyarım diyor 😂😂😂
Brcccc Merhaba kısmetse Allah’ın izniyle 8 temmuz görünüyor benim de doğumum hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah 🙏💜
Kubranurilhan MerveKaya38 ben de tıbbi sekreterim ☺️ haklısın Canım doğal olduğu için hiçbir zararı olmaz
Kubranurilhan Ben sürekli kabızlık şikayeti çekiyorum yaa 😪 karnım da şişkinlik oluşuyor. Siz de de böyle oluyor mu?
MerveKaya38 Kubranurilhan ewet ben Kendi kendime çözüm yolu buldum Dr anca kaysi ye diyor ama onlada geçmiyor.
Kubranurilhan MerveKaya38 ben de sürekli sıvı tüketiyorum ama yine de oluyor. Dün çok ağrım oldu dayanamadım hastaneye gittim
MerveKaya38 Kubranurilhan ya ben enjektöre zeytinyağı ni çekiyorum iğnesiz şekilde makattan içeriye sıkıyorum hepsini sonra gelip yarım saat sırt üstü yatiyorum hemen geliyor rahatlıyorum bide vazelin sürerim ağrılı çıkmasın diye vazelin çatlaklara iyi geliyor.
MerveKaya38 Kubranurilhan hiç bir zararını görmedim hepsinde de normal hamile kalmadan öncede çok çekmiştim kabızlığı bide ben hemsireyim çocuk bölümünde calistigimda Dr hep bunu tavsiye ediyordu normal lavman kimyasal içerdiği için doğal çözümler yapın diyordu .