Aylinizm Merhaba kızlar bugün kontrole gittim çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde 12+4 günlüğüz ama duruşu baş aşağı doktor sıkıntı yok dedi ama insanın aklına takılıyor sıkıntı olur mu sizce ve cinsiyet tahminin de bulunanlar benim içinde bulunur musunuz neye göre tahmin ediliyor merak ediyorum 😍😂![] https://hizliresim.com/N7ZkQw
Aysemsiler Aylinizm canım bebek daha çok çok ufak ve alanı okdr genişki istediği zaman her şekilde pozisyon değiştiricektir dönüp durcak içinde ona takılma yani önemli olan son 3 ayda ki duruşu artık yer daraldığı için pozisyon önemli bir hale geliyo
Asyakuzusu Aylinizm Canım ama bu aylıkta bir kıstas yokki şu an duruşunda. Doktorun söylemedimi? Şu an her türlü durabilir
Dilek-Can Aylinizm benim başından beri kafası asagıya dogruydu 6. Ayıma girdim döndü bacakları asagıda şuan doktor sorun olmadığını söyledi
Buketkucuk Aylinizm kuzucum benimde o haftada ikili taramada bebeğim baş aşağıydı doktor sorun olmaz dedi 16.haftamda gittim hala baş aşağı duruyordu yine sorun yok dedi doktor o yüzden merak etme
hakanebru_ Ya duruşunu yerim onun 😂 erkeğe benziyor canım Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah 😊
Aylinizm Asyakuzusu doktor sıkıntı yok dedi ilk gebelik olduğu için en ufak şeyi aklıma takıyorum dktor sıkıntı yok desede😏
hakanebru_ Aylinizm doğrudur bende hiç önemsemedim kız ya da erkek benim bebeğim sonuçta dedim hep ama insan ister istemez merak ediyor tabi 🥰 tabi doktorum her ne kadar erkek dese de kız olursa da şaşırmayacağım orası ayrı 🤣
Fe123 Aylinizm bende bugün geldim 23+6 haftalık hamileyim banada bugün başı aşağıda dedi tedirgin oldum az önce bende bununla İlgili konu başlığı açtım inşallah bı sıkıntı yoktur bana doktor biraz dinlen yorma kendini dedi
Aylinizm Fe123 sen bizden ileridesin canım benim ama bu şekil olanlar varmış bir sorun olmamış sende merak etme olmaz inşallah içini ferah tut Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
Aylinizm hakanebru_ aynen orası öyle kıyafet almamak için zor tutuyorum kendimi🙈😍kaç haftalıksınız şu an bir tahminde bulundu mu dr 🤗
Mommy2b Aylinizm 5-6 aylıkken bile sürekli değişiyor pozisyon ki başaşağı sıkıntılı bir pozisyon değil
_TuBaa_ Aylinizm Normal Annesi… Daha çok küçük ve geniş bir alan yelpazesi var, 🤣 daha ne şekillere girecek. Son aylarda kilo alması büyümesi alanın daralması derken sıkışıp kalıyorlar. 36 girdik biz sıkışıp kalanlardanız vallahi 🤭🤣
hakanebru_ Aylinizm ne tahminiii oğlum olacak 33+6 olduk bugün Allaha şükür 🤲🏻😁 doktorum her ne kadar erkek dese de çevremdekiler hala kız olacağını düşünüyor o yüzden şaşırmayacağım ben kız olursa başka doktor gittiğimde o da erkek demişti ama bakalım 😂