Ygmrb Ebrukarayali bende de aynı 5+1 im uygulamaya göre belim ve kasıklarım ara ara acayip derecede ağrıyor uzun süreli olmasa da
ceyda1508 Benimde çok yeni 4+5im ağrım oluyordu kasıklarımda geçen gittiğimde doktora sordum kesik kesik olan ağrılardan korkma demişti :)
Ygmrb Senaaa04 yani uygulamaya göre öyle belki bende geç döllenme olmuş olabilir tam emin değilim maalesef 😬 son adetim 10 kasımdı bugün anlayacağız bakalım siz doktora gittiniz mi kese gözüktü mü acaba ? 😊😊
Senaaa04 Ygmrb benimde son adet tarihim 11 kasım..henüz doktora gitmedim 2 gün önce kan testi yaptım..1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum doktora daha gitmedim
Yaseeeeeeee Bende 6+6 yım benimde arada bir sancı giriyo korkuyorum sürekli lavaboya gidiyorum bişey oldu mu olcak mı diye
Ygmrb Senaaa04 daha önce bir düşük birde ikizlere dış gebelik yaşadım rabbim nasip ederse ilk çocuğum olacak 🤍
Ygmrb Senaaa04 yaa rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende birde kan pıhtılaşması var o nedenle çok tedirginim
Senaaa04 Ygmrb ben ikizlerde erken doğum yaptım bi tanesini kaybettim..bu yüzden erken doğum riskim herzaman olacak ama düşünmemeye çalışacam artuk😣
idiloska Ebrukarayali ben o haftalarda regl olacağım diye dolaşıyordum tuhaf regl sancım vardı, olamıyorum sonra test yapınca anladım. İlk zamanlarda o ağrılar oluyor.