Ebrukarayali Merhabalar, 4+5 haftalık gebelikte sol kasığım ağırlıklı kasık ağrım var. Özellikte gerildiğimde yatarken kendini belli ediyo. Normal mi ? Bi de tek taraf ağırlıklı olması
Busraveminisi1 Ebrukarayali normal canım benimde öyle olmuştu daha çok yeni yerleşmeye çalışıyor bebecik hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
Bebiss123 Ebrukarayali normal canım hem kese oluyor hem ilk defa adet olmuyorsun vücut adet ağrısıda yapıyor benimde öyleydi sanki adet olucak gibi ağrıyordu ama bebek yerleşsin geçer
Ygmrb Ebrukarayali bende de aynı 5+1 im uygulamaya göre belim ve kasıklarım ara ara acayip derecede ağrıyor uzun süreli olmasa da
Ebrukarayali Busraveminisi1 canım benim çok teşekkür ederim tek tarafımda olunca baya korktum. Ne bileyim iste endiseliyim galiba erken öğrenince 😊🙈
Busraveminisi1 Ebrukarayali doğrudur canım daha çok minnoş muhtemelen bebiş sol tarafındaki yumurtalardan oluşmuş o yüzden solun ağrıyor bu ağrılar bir iki ay sürer endişe etme bu dönemde yerleşme kanamasıyla da karşılaşabilirsin korkma ama takip et çok olmamalı aşırı ağrı yapmamalı doktorunla irtibatta ol öyle bir durumda🥰
Ebrukarayali Bebiss123 ay çok içimi rahatlattınız yaa kalkıp dr.a gitcektim neden benim sol kasığım ağrıyo sadece diye 🙈
Ebrukarayali Leylim hadi yaa maşallah büyümüs sizinki 😍 iste tek tarafta hissedince bi noluyo acaba dedim
MomD Ebrukarayali Ben de hamileliğimi erken farkettim daha doğrusu beklemiyordum. Regl olacak gibi ağrım vardı karnım ağrıyordu belim ağrıyordu kasımlarıma sancı giriyordu yaz sıcağında 2 kat çorap giyip regli olmayı bekliyordum 1 hafta böyle ha bugün ha yarım diye beklemiştim ped bile takıyordum olacağım birazdan düşüncesiyle. Normalde de hiç gecikmezdi 🤷♀️ Aklıma kist felan geldi doktora gittim test yapılınca hamile olduğumu öğrendim 🥰 Hiç endişelenme canım Umarım rahat bi hamilelik geçirip sağ salim bebeğine kavuşursun ❤️ Hayırlı olsun 🌸☺️
Ebrukarayali MomD inşallah çok teşekkür ederim canım hepimiz rahat bir hamilelik süreci gecirip sağlıkla kucağımıza alırız Rabbimin izniyle 🤲🙏😍
Kiymtaysenur Normal evet rahmine yeni yeni tutunuyor yerleşiyor miğde bile ağrıyabilir vücut kendini alıştırana kadar oluyor o ağrılar
Kiymtaysenur Ebrukarayali aynen öyle daha yeni olduğu için öyle oluyor kendini yormamaya çalış dinlen