Dilara55 AselinAnnesii stres peki hani bu döbmelerde fazlasıyla oluyor ya o da yoksa midenden kaynaklı olabilir
Esraumit AselinAnnesii midede gaz olabilir buda bogazda bişey var hissi yarattabilir ara ara soda tüketin 😊
Dilara55 Ben 17. Haftadayım yeni başladı her gün hastanedeyim işe gidiyorum öğlene kadar zor duruyorum ne yesem geri çıkıyor o yetmezmiş gibi birde mide yanması oluyor hamileliğimin başından beri ☹
AselinAnnesii Dilara55 cok geçmiş olsun canim cok zor şeyler ama inan miniklerimizi kucagimiza alinca hepsi gecicek rabbim hayırlısıyla dogum yapip sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 🙏
Eminecamus AselinAnnesii canım tamamen anksiyete kaygı bozukluğu bir psikoloğa görün. Aynısı bendrde vardı. Stres ve günlük hayatta çok üzülmüşsün kafaya bişey takmışsın. Çözümünü bulamazsan geçmez lütfen bu konuyu önemse.kuzenim sırf bu boğaza takılmadan dolayı 70kilodan 55 e düştü İnternette anksiyete ve yutkunanama yaz kendin gibi çok insan göreceksin
AselinAnnesii kezban bende balgam yok canim boğaz reflusu olabilr diye dusundum yarin doktorum a soracagim inşallah
Nermin53 Nasıl geçer bu his acaba. Bütün hayatımı alt üst etti, çıldıracak gibi oluyorum. Ne olur bilen , çözen yardım etsin yol göstersin lütfen