Umay05 lifeofmybaby valla 24.haftadayım az önce sırf ekmek yemeyeyim diye 1tabak zeytin ve 1tabak peyniri öyleee yavan yavan yedim benimkide vicdan rahatlatmak 😂
lifeofmybaby Mervetekmn süt içtim biraz bişeyler yedim hala bi tık yok hala kazınıyor midem leblebi yiyorum şimdi inşallah geçer😂
Mervetekmn lifeofmybaby bende Türk kahvesi ıcıyom süt de ıcıcem ama şekerime baktıktan sonra patlıcam geceleri bigün yemekten🤣🤣🤣
Vildan_C lifeofmybaby 28. Haftadayım şuan yatakta kalkıp ne yapsam diye düşünüyorum her gece yemek yemeden uyumak hayal gibi bişey yemezsem tansiyonum oynuyor uyuyamıyorum yok bi çaresi🥺
Mervetekmn Gulsen4224 yok içmedim 2-3kez yine uyuyamadım 🤣 galiba gündüz 12de falan anca kalkıyorum oyuzden gece uyuyamıyom🤣🤣🤣🤣
Tevhidehli1 Açlıktan yatakta 20 dk kıvranıp sonra kalkıp buraya geldim 🤭🙈🤩 yarım saat önce de kan ilacı içtim hiçbir şey yiyemem midem öyle kazandı ki uykum kaçtı 🤦🏼♀️
Tevhidehli1 Gulsen4224 kan ilacımı içtim yarım saat daha geçsin inşaAllah dolaba koşcam 🤭🤭 bi de gebelik şekeri var . Akşam 9.30 dan sonra bir şey yememem lazım ama gel bi de bana sor . Etrafta her an saldırcak kurt gibi oluyor gece midem 🤩🤩