Kizimveoglumm Muhammet11 eveeet çok hevesli heycanlı birazda endişeli 🙄😇 bir okadarda sinirli ve üzgün kapı süsü yapıyordum az önce elimde kaldı kırıldı okadar üzüldüm ki okadar emeğim boşa gitti 🙄 şuan keyfim hiç yok
Musabzehra Muhammet11 o gün gelsin diye can atıyorum. Kızıma kavuşmak istiyorum 💖 34+4 olduk ama çantamı hazirlamadim daha
Melek_2121 Muhammet11 valla canım korku heycan hepsi bir arada yaşıyorum haftaya kontrol var doktorum gün verecek sezeryan için muhtemelen 1 Ocak gibi olacak
Muhammet11 ikizminikler maşallah bizde 10 ocaktan sonra sezeryan günü alacaz çok şükür bitti kalmadı kavusmaya
Muhammet11 Kizimveoglumm Boşuna üzülmeyin daha iyisini yaparsınız bebeğine kavuşmayı düşün mutlu ol bnce 😊
Muhammet11 Musabzehra Bnde eksikleri aldım bugün yarın hazirlayacam Allah nasıp ederse inşallah iyice ağırlaştım kendime mecalim yok keşke önceden hazırlasaydım 🙈🙈
ikizminikler Muhammet11 bana tahminen 5 ocak dedi inşallah daha erken gelmeye kalkmazlar aralıkta doğsunlar istemiyorum 😂
Muhammet11 Melek_2121 Ay maşallah ne güzel korkma canım abartıyı çoğu insan sezeryan i bnim 2.sezeryanim olacak basımdan geçtiği için hiç korkmuyorum
Muhammet11 ikizminikler Bnim de agrım sizim çok oluyo inanın bnde anı bisi olup da aralıkta gelecek diye korkuyorum 😁🙈
Hilalkrmzkn ikizminikler bende bana da tahmini 4 ocak dedi doktor ama erken gelirse bir iki günle Aralık olmasın 😂😂🙆♀️ Sağlıklı olsunlar en başta inşaallah
babyackgz Muhammet11 ocak sonu şubat başı bizimde, kızımız biraz aceleci bol yatmalı bir gebelik geçiriyorum son eksiklerini tamamlıyoruz bir yandan da 🤰🏼👼🏻💕
Muhammet11 babyackgz Bnce hemen tamamla canım ben de yatıyorum senin gibi ama malum bide oğlum var durdurmuyo
Busra06cnar babyackgz Aynı 33+2 yim doktorum sürekli dinlenmemi söylüyor. Yoksa erken doğabilir dedi. Henüz odası gelmedi vaktinde doğsun istiyorum 🙈💕
ikizminikler Muhammet11 ağırlaştık artık iyice heyecan ve korkuda bi yandan gelince herşey olabilirmiş gibi hissediyorum ama içimde ocağı göreceğime dair umut çok 😂
Melek_2121 Muhammet11 ister istemez insan korkuyor benimde 5. sezeryan cnm sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Baharata Muhammet11 36+2 oldu minik oğlum💙 heyecanla bekliyoruz inşallah sağ salim kucağımıza alırız🤲🏻 Herşeyi hazır önceden halletim sadece hatmimiz var son cüzlerimi okuyorum
Muhammet11 Baharata Rabbim sağ salim cümlemize kucağımiza almayi yaşatsın ne güzel bi duygu .. Allah kabul etsin canimmm😊
Muhammet11 Melek_2121 Maşallah canım sen içimizdeki en tecrubeli annesin sen biz korkmayalım diye destek olmalısın bnce o zaman 😊😊 spinal mi yoksa genel anestesi mi oldun şimdiye kadar