Busra06cnar babyackgz Bende biraz daha bekleyim dedim ama herkes zaman geçtikçe ağırlaşırsın zor olur ne olur ne olmaz birde hazır dursun dediler bende öyle hazırladım masanın üzerine koydum üzerini örttüm dolap gelincede hemen yerleştirirm. Hangi şehirdesiniz. ?
babyackgz Busra06cnar bende bu hafta halledicem artık belli olmaz bu bebişlere bir de risk olunca korkmuyor değilim 🥺 kocaelindeyim, siz?
19231923 Muhammet11 nerdeee 😂 WC ye gitmekten uyunmuyor ki bide sağa sola yatmaya alışkın değilim uyuyamıyorum ondan 😒
Muhammet11 19231923 doğum yapınca ilk yüz üstü yatmak istiyorum bnde sağ don sola dön rahat edemiyorum aynı valla canimm
Hilalkrmzkn ikizminikler bende bana da tahmini 4 ocak dedi doktor ama erken gelirse bir iki günle Aralık olmasın 😂😂🙆♀️ Sağlıklı olsunlar en başta inşaallah
prensssannesiii RDT yok kuzum devlette doğum yapcam. İlk doğumum olduğu için doktorum normali denicez dedi. Bı sıkıntı olmadığı sürece sezeryana almiyo devlet o yüzden gün vermedi. Sezeryan olursa gün veriyorlarmış