Oznuryunus Asena2112 kötü birşey canım midem başlarda bulantim olduğu için yiyemedim küstü şimdi de yiyemiyorum 😔 hastalık gibi oldu doktor az su içmekten böbreklerinde dolgunluk var dedi su bile içemiyorum midem kabul etmiyor
Asena2112 Oznuryunus Yemek yıyemedıgın halde gayet iyi kılosu bence herseye ragmen bende zorla su ıcıyorum bazen cok ıcıyorum bazen hıc ıcemıyorum
Oznuryunus Asena2112 bende bazen hiç içemiyorum biraz iştah gelsin yemek yiyim diyorum mideme ağrı giriyor yediklerimde gidiyor hamileligim boyunca ne bir aserme hiç birşey yaşamadım midemin yüzünden 😔😔
Nurr89 Cerla aman canım dikkat et sen kendini bilirsin ona göre tüket herşey kararında güzel .. sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah..
ozum06 misraerol zayifsaniz ondan aliyorsunuzdur bende 50 55 kiloydum 30 a yakin kilo aldim smdi ikincide 65 le kaldim az kilo aliyorum
Aysemsiler emineveminigi ben 32. Haftayım bu ay 2 kilo tek almışım doktorum niye kilo aldın dedi dedim napim diyetmi yapim 😒 8. Aya girdim bu zamana kdr almamıştım ztn malum insan şişiyo git gide normal değilmi yani 8. Ayda 2 kilo almış olmam
emineveminigi Aysemsiler normal degilmi ne kadar bana bakarsak çok az🙈 önemli olan sağlık sizin ve bebeginizin sağlığı yerinde olsunda gerisi mühim değil sonucta sürekli hamile olmuyoruz amaan 💃🤣
Asenadgdvrn80 misraerol ben sadece pirinç tüketmiyorum bide ekmek sadece sabah bir ekmeği 4 gün yiyorum
Aysima288 misraerol 17 haftalgm 4 kiloda ben almisim..ilk hamileligimde 25 kilo aldim:) verene kadar neler cekmistm hemen yine hamile kaldm:) ne yapicam bilmiorm kilo almamam gerek ekmek cok yiyorm sanirim ben