Efile42 Kadze hazır mantı Kadze hazır mantı hamurumu var 😂 dur yarın kocam boş calısmıo ona sardırcam valla😊😇😂
Haticeyuce31 Sedahakan14 bende oğlumda öyleydim valla tatli toplasan 10 tane yememistim ogluma hamileyken ama bunda tatli bağımlısı oldum valla
Kadze Efile42 yok yok el açması gibi satılıyor ya marketlerde yada yufkacilarda onlardan alıyorum yoksa hamur yap kes doldur pişir abowww bide evde çocukla hiç ugrasilmaz😂😂 onlar güzel oluyor onlardan alıyorum yufkaci teyzelerden
Efile42 Sedahakan14 hiç sorma valla annem gil hep orda gittiğimde sofrada tarzan gibiyim😅 herşey bi hoş gelıyor bana😍😇
Nanelisekerr BegumIscanTunc Ben yedim valla ondam hiçte bişe olmadı. Bence tek seferde 1 tane yersen bir şey olmaz
Serap2 Cancana_ 1 buçuk aydır resmen kavruluyorum 7 bidon yedim lahana turşusu ama geçmek bilmiyor ayrıca 37 haftalığım son dönemde bu aşerme beni mahvetti korkarım doğumdan sonra geçmesin bulamıyorum resmen hepsinin tadı değişik oluyor
Zafsim0801 Sedahakan14 ben hayatımda yemediğim kadar Çilek yedim bir tek çilek Allahtan tam kış değildi Eylül ekim kasım tek çilek yiyerek geçti
Nanelisekerr 2prensesannesiiiii Hahahah tek ben mi buz yemek istiyorum demistim ki brnden başkaları da varmıs. Hamleliğimden beri ılık su içemiyorum buz gibi olacak ve dolaptan buz çıkarıp yiyprum
2prensesannesiiiii Nanelisekerr aynen bende öyle kocam kızdığı içşn o görmeden yada o işe gittikden sonra yiyorum buzu 😅
Aylayla Sedahakan14 ben yeşil limon ve işkembe çorbası aşerdim hemde işkembeyi hiç sevmezken eşimle gittik iki tabak kana kana çorba yedim limonuda eşim gitti adanadan aldı geldi hahah