Haticeyuce31 Sedahakan14 tatli tatli tatli anam seker hastası olacam tatli ve hamur işi diye de li ri yo Rum onu mu kesmeye çalışıyorum valla ayi gibi olcam yoksa ya
Sedahakan14 Haticeyuce31 tatlıyı kim sevmez ki yaa ben çok seviyorum ama hamile olduğumdan beri acıya ekşiye düştüm 😅
Kadze Efile42 AA bu ben kizartmaya yağ yaktım Allahım burnuma mantı kokuo ertesi gün hemen yedim tabi daha bugünden yarın ne yicem die liste yapıyorum kafamda 🤦
Efile42 Kadze ya mantı yapıcak kımsem yok ama yapcam bende valla cok canım cektı ya afiyet olsun kardesm sanada😍😂
2prensesannesiiiii Sedahakan14 Kızımda rüyalarıma girecek kadar turlu aşeriyordum bir günde bir bidon bitiriyordum 2.de 8+2 turşunun kokusu çok rahatsız ediyor sadece buz yemek istiyorum daha önce hiç buz yememiştm yedim 😂
Nanelisekerr 2prensesannesiiiii Hahahah tek ben mi buz yemek istiyorum demistim ki brnden başkaları da varmıs. Hamleliğimden beri ılık su içemiyorum buz gibi olacak ve dolaptan buz çıkarıp yiyprum
Haticeyuce31 Sedahakan14 bende oğlumda öyleydim valla tatli toplasan 10 tane yememistim ogluma hamileyken ama bunda tatli bağımlısı oldum valla