Eessrra Bende 21+3 haftalığım bebeğim kız benimki de kıpır kıpır maşallah az biraz doğum korkum var ama hadi hayırlısı
iey Merimex 24+4 bizim de. Nisan başı muhtemel doğumumuz ama Mart 15 itibariyle gelebilirmişiz :) ve evet erkek senesi galiba bu sene.
haticegokhan4714 iey sizinle aynıyız 24 +4 doktorum 3 Nisan dedi ama martta gelir diye hissediyorum benim aşırı bel agrılarım var sizde nasıl bide bebegi cok asagıda hissediyorum
muhamedalininannesi Dilbur bana hep iç diyorlar ama ben hiç içemiyorum nedense hoşuma gitmiyor ama denerim 😊
Dilbur muhamedalininannesi magnezyum ilaçları kullan o zaman canım suya atılıp içiliyor Bi daha ki gidişinde doktoruna söylersen hemen yazıyorlar
Birmom Merimex aa evet ya buyuk olunca değil mi cok pardon😀buyuk ihtimalle tutuyor çünkü 7 yaşında kizim var onun ki tutuyor 😀
Ozge1708 Merimex Bizde 19+5 iz ama cinsiyetimiz daha kesin belli değil. Bu yüzden bizde ayrıntılıyı bekliyoruz bakalm ayın 25 inde
Ozge1708 Merimex Valla canm 16 ve 17. Haftalarda gitmiştik kontrole doktor kız gibi dedi ama kesin diyemem alışveriş falan da yapmayn dedi. 25 de ayrıntılı ’yı bekliyorum inşallah kesinleşir artk.
iey Anneler alışveriş işini ne yaptınız? Biz sona doğru geldik. En başından beri ufak ufak alıyordum, bu zamana kadar kalmaz bile diyordum ama kalıyormuş. Al al bitmiyor sanki :)
Merimex iey arabasını kuvvetini şampuan deterjan vs aldık sadece kıyafet anlamında 3 5 zıbın ve bir tane 10lu hastane çıkışı aldım okadar 😅yavaş yavaş alıyoruz bizde
Gulcannnn iey sadece deterjan aldım ben 😂🤦♀️ O da indirimdeydi dedim nasılsa alıcam ondan 😂 biraz ağırdan alıyorum alışverişi son aya bırakmayı planlıyorum
egemommm Merimex bende şu an 22+6 yim aynı zaman da doğumumuz olur gibi 😊 en son ki kontrolde bebek 1 hafta önden gidiyor demişti doktorum