_zynp_6161 Merhaba arkadaşlar ben 3.12.2020 yaptırdım tahlil o zaman degerim 353.00 du şimdi bugün gene yaptırdım degerim 15000 lerde çıktı normal mi acaba
_zynp_6161 Gigy henüz gitmedim kese oluşmuş mudur acaba düye düşünüyorum tahminine göre 3 haftalık suan
Gigy _zynp_6161 beta HCG değerine göre yüksek oluşmuştur ,son adet tarihinize Göre hesap yapıyorsunuz dimi ilişki tarihine göre değil
_zynp_6161 Gigy 15000 cnm geldi düşündüm bi an yoksa ikiz mi gebelik diye değer fazla gelince en son 22 Kasım da adet oldum
Gigy Gigy doktora gidin yine bi ikiz olabilir evet ,ben 1500 de gördüm keseyi ,o yüzden şaşırdım değere göre haftayı
ZeynAnk _zynp_6161 Benim de son adet tarihim 22 Kasım bugün bhgc 65 çıktı yarın tekrar gideceğim. Benimki mi düşük anlamadım.
_zynp_6161 Betullll99 ilk tahlil yaptırdım da gittim aslında ama doktor beni azarladı devlete gideyim dedim ilk yeni olduğu için bide ben covid geçirdim ilaç kullandım onları sormak için ama gitmez olaydım diyebilirim haftaya özel doktorumdan randevu aldım ona gidecem insallah ultrason bisey bakamadım
Betullll99 _zynp_6161 anlayamıyorum bu doktorları yaa azarlamakta ne buluyolar insan derdi olmasa zaten gitmez
_zynp_6161 ZeynAnk ben ilk 3 aralikda yaptırdım 353 çıktı dün tekrar yaptırdım 15000 çıktı senin ki niye o kadr dusuk acaba
Betullll99 ZeynAnk ben adet 9 gun gecikmesine ragmen 78 brta hcg oldugunu ogrendim iki gunde iki katina cikarsa sıkıntı yok gec döllenme olmuş olabilir