Nefe_s94 Oysul benimde etrafimdaki cogu kisi 13 haftalik veyatta 13 haftalikta ogrenmisler bende hadtaya gidicem ogrenirim diye dua ediyorum
Beker Nefe_s94 aynen olmuyor genelde ekşiye kız derler ama burada bu konu çok açıldı özellikle erkek anneleri hep ekşi aşermişti dikkat ettim
Morvingo Nefe_s94 oğluma hamileyim. Limon sirke greyfurt aşerdim herkes de kız dedi bizimki ters çıktı 🥰
Oysul Nefe_s94 ay hadi inşallah kızsa belki biraz daha geç gösterebilir oglanciklar daha çabuk belli ediyor bakalım sizin bebiş ne yapacak çok heyecanlı 🤩🤩
Aysemsiler Nefe_s94 benim bebişim kız ❤️Ekşi isterdim ağzımın suyu akardı resmen 🤣🤣 limon soyup yerdim tuzda dökerdim üstüne 🙈
Mervetekmn Nefe_s94 aşermetle alakası yok bence ilk baklava sonra mandalina somra patatesli gözleme canım cekmıstı🤣🤣🤣 sonra erik ☺️
Baobap İlk 3 ayımda sadece ekşi ve tuzlu şeylerle beslenebildim. İştahım aşırı kesilmişti. Hiç bulantım olmadı. 3 aydan sonra iştahım düzeldi. Ağırlıklı tatlı şeyler istiyor canım. Cinsiyet erkek.
Sevilay7 Baobap bende ekşi çok yiyorum canım bulantıma da olmadı cinsiyet belli değil bel agrım var sadece sen kacıncı haftada ögrendin erkek olavgını🙈😘
2717_yagmur Baobap _sumeyyebedir7_ bnde ilk hamileligim aşırı şekilde tatlı şeyler yedim ilk zmnlrda ama bugün sabah saat 5 canım turşu çekti deli gibi turşu yedim kizmi oglanmi merak ediyorum 🤭tatlı çekiyorsa canin oğlandır diyorlar
diyhomelif Nefe_s94 oğlum olacak ilk zamanlar sadece tuzlu limon sonrasinda ocakbaşı aserdim full şimdi 7 bitiyo sadece cikolata yemek istiyorum 😬
Nefe_s94 diyhomelif Allah bagislasin canim sagsaglim kucagina almayi nasip etsinn bakalim benim ne olacak
gulsah_alp Nefe_s94 bende oglusumu bekliyorum ama hiç bisey asermedim asermek diye de birşey yokmuş aslında atıyorum canım portakal istedi diyelim vücut aslında portakalı değil içindeki c vitaminini istiyo yani vücut eksik olan vitamini istettiyo🌹🤗
Sevilay7 Basakgul bnimde ilk bebek ama oglan istiyorum bn nasip hangisi gelirse ama neyi istersen olmazmış öyle derler inşlh gönlünden geçen olur 🙏😍
ymc0355 Nefe_s94 ilk kumpir istemişti canım sonra çağla badem 20. Haftalara kadar tatlı türü canım istemedi yemedim diyebilirim hep acı ekşi tuzlu yiyordum kızım olucak 🌸