Nefe_s94 Ben suan 11+2 cinsiyetini bilmiyorum ama cok merak ediyorum ben herseyi yiyorumm ama genellikle tatliyla aramm cok iyidir peki siz kiz ve erkek bebislerinizde neler aşerdiniz ?
aselsura123 Nefe_s94 oğlumu bekliyorum nasip olursa lahana turşusu aşerdim ve limonu tuzlayıp yemeği seviyorum 🤣🤣💙
zhr38brhn Nefe_s94 valla canım aşermeyle alakalı birşey değil yaşadım biliyorum 😊 ilk kızımda kasa kasa limon yedim 😂 ikinci kızımda da kutu kutu tatlı yedim 😂 şimdi 3. Gebeliğim yine eşki yedim ama bu sffer oğlum oluyor 💙 Rabbim ona yakışacak şekilde kul olarak yetiştirmeyi nasip etsin 🤲🏻♥️ Rabbim gönlündekini hayırla versin ♥️
Nefe_s94 Basakgul bende devamli tatli yiyorumm ama hep kiz isterdim nedense bu aralar hep erkek doguyor icime
qulbahar bende ilk kizimda fok turşu falan yedim lahmacun tost şimdi ise 15 haftalık hamileyim ve tatlı yiyiyorum habire merakla yarını bekliyorum😁
Oysul Nefe_s94 ben erkekte aşırı limon yedim. Eksi şeyler istedim bir süre kızılcık, tursu, yeşil zeytin yedim ama kısa sürdü 1 ay falan.
Nefe_s94 Oysul snraa tatliyami döndü ben genel olarak hersey yiyorum arada eksi istegim oluyor ama genelde tatliciyim hep oyleydim gerci
Oysul Nefe_s94 yok hiç dönmedi aniden kesildi. 4. Aydan itibaren ne bulursam yesem moduna geçtim ben direkt 🙈🙈
Beker Nefe_s94 erkke bebeğe hamileyim ilk 20 hafta sürekli ekşi aşerdim geceleri kalktım limon suyu içtim 20. Haftadan sonra da hep tatlı aşerdim ama şu son haftalarda tekrar ekşiye döndüm bende anlamadım 🤷♀️
Beker Nefe_s94 aynen olmuyor genelde ekşiye kız derler ama burada bu konu çok açıldı özellikle erkek anneleri hep ekşi aşermişti dikkat ettim
Nefe_s94 Hellolo voonayva yersen cocugun gamzeli oluyor diyorlar insallah öyle olurr sağlikli bir şekilde kucaginiza alon inşallah