Fatmamuduk Happymam Ben alıştım artık ya napayım yani gitmiyorlar 🙄 Umudum doğuma yakın geçmeleri bi iki fotoğrafımız olsun diye o da 🤦🏼♀️
egesmom Baharburcu ben de hayatımda sivilce sorunu yaşamadım ilk haftalarımda yüzümde deli gibi sivilce çıktı şu an 18. Haftadayım yüzüm altın çağını yaşıyor pırıl pırıl gözenek bile yok geçiyor yani korkmayın ama bakımı da eksik etmeyin yine😍
morpella Baharburcu erkek bebekte sadece sırtımda çıkardı şimdi kız bebek bekliyorum yüzüm sırtım sivilce dolu
Baharburcu Bittercikolata kimisi var diyo canım fasulyeye erkek yuvarlağa kız ama duydum ki yuvarlakta erkek fasulyede kız olabiliyormuş sanırım rahim yapına göre değişiyor
Mylittlemiracle Baharburcu Baharburcu heyecanlı bekleyişler bunlar hiç bitmiyor ☺️ Önce kalp atışı sonra cinsiyeti sonra tekmeleri… allah kucağınıza hayırlısıyla almayı nasip etsin 🌸
-2cocuklu Baharburcu ilk kızımda olmamıştı canim 2. hamileliğim bunda cok berbat oldu yüzüm lekelendi sivilce oldu birsürü
-2cocuklu Baharburcu migde bulantısı ilk kızımda cok olmuştu hatta sabahlari degil gun icinde bile mutfağa giremiyordum , ama bunda cok güzel geciyo şükür daha hic olmadi bulantim falan 21 haftalik oldum