Gulcannnn Baharburcu 23+4 üz benim de yüzüm sivilce şu yaşıma kadar hiç çıkmamıştı lekesiz çok güzel yüzüm vardı 🤦♀️ Erkek bebek anneye güzellik getirir derler de benim oğluş biraz sivilce getirdi 😂💙
Baharburcu Bittercikolata kimisi var diyo canım fasulyeye erkek yuvarlağa kız ama duydum ki yuvarlakta erkek fasulyede kız olabiliyormuş sanırım rahim yapına göre değişiyor
Secuuss Baharburcu ayyy benimde aynı 10+3 üm ama çenem yanaklarım sivilce doldu ergenlikte bu kadar çıkmadj normaldede cıkmazdı kırk yılda bir anca
TDE Baharburcu bende de oldu hormonlardan dolayı:) ergenlikte çıkmayan sivilcelerim hamileliğimde çıktı. Korkma düzeliyor bir süre sonra şimdi sivilce filan kalmadı:) bu arada oğlum olacak belki sizin de oğlunuz olur:)
-2cocuklu Baharburcu benim yüzümde harita gibi oldu bu hamileligimde ama kızım olucak o erkek kız bakmiyo canım bence cilt yapısından kaynaklı
Ayssmom Baharburcu benim en başlarda çıkıyordu şu an 26 haftalık hamileyim maşallah nazar değmesin yüzüm tertemiz eskisinden bile yani zamanla geçer fazla takılma aknelere ❤️ Bebeğim erkek güzelleştirdi oğluşum beniii
eylmylk Benim de çıkıyor alnımda çenemde. Adet görürken de mutlaka çıkar beni yalnız bırakmazlardı😂 yine çıkıyorlar 😁 bitmeyen bi ergenlik hali içindeyim malesef😅
Mylittlemiracle Baharburcu evet 16. Haftada öğrendik kızımız olacakmış çok şükür şuan 20. Haftadayım ☺️ Ya sizin?
Fatmamuduk Gamze_7 Valla beni de üzüyor artık, herşeyi denedim ve saldım 🤦🏼♀️ Olur bi yanı yok cidden sırtım gögüslerim her yerimde çıkıyor 🙄
Ozlemmut Fatmamuduk aynı vallahi canım bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri sivilceliyim şuan 20+5 deyim hala devam ediyo 😞 inşallah geçer yaa
Fatmamuduk Happymam Ben alıştım artık ya napayım yani gitmiyorlar 🙄 Umudum doğuma yakın geçmeleri bi iki fotoğrafımız olsun diye o da 🤦🏼♀️