Rabiacengiz Gokceeebade normal dogum yaklaşıyorum haftalardır öyleydim şimdi perşembe sabah sezeryan olucam bakalım
Gokceeebade Rabiacengiz Allah yardımcın olsun inşallah ya sağlıkla gelsin bütün minikler ❤️ bize de dua et tanımıyoruz birbirimizi ama olsun hepimiz anneyiz çok ortak yön var 🌸
Ohaezgi Gokceeebade yaaa bende öyle hissediyorum aynıı ama ben daha 31.haftadayım erken gelmesinden çok korkuyorum. Sizinde aşağıya kesik atıyolarmış gibi hissediyomusunuz bebek oynarken
Gokceeebade Ohaezgi evet evet aşağıya baskı yapmasından kastım o alt tarafımda ağrı ve sızı karışımı bişey hissediyorum ama çok ayakta durunca oluyor sanırım o yüzden 😂
Gokceeebade Busraveminisi1 kasılmadının herhangi bi sebebi var mı ya bende bu hafta içinde çok olmaya başladı 😂
Busraveminisi1 Gokceeebade vücut kendini doğuma hazırlar canım kasılmalarla sadece iki kasılma arasının süresine ve düzenli mi düzensiz mi olup olmadığına dikkat et
Rabiacengiz Gokceeebade tanımasamda hepiniz için edicem merak etmeyin rabbim hepmizin yardımcısı olsun inşallah
Gokceeebade Busraveminisi1 teşekkürler bişry bilmeyince etrafta da konuşan çok ama bilen yok malesef 😂