Nurunannesiii12 Saliha_123 yüreğimi parcaladin. Sürekli dua edicem evladın ve senin için.alllah yar ve yardımcınız olsun. Hastaneden çıkınca mutlaka haberi paylaş bizim.icin.belki uzun süre hastanede kalir bilemem ama.insallah sağlıkla.kavusursun bebeğine.iyilesmesi için dua okucam hep unutmucam
Saliha_123 Nurunannesiii12 artık daha fazla kalmasın iyileşsin hemen inşallah. Çünkü beklemek çok zor. Pandemiden dolayı göstermiyorlarda. Gerçekten çok zor. Allah güç vermese çoktan yıkılmıştım belki de. Çok şükür inanan insanlarız da öyle ayaktayız. İnşallah iyi olur. İnanıyorum ben. Ama üzülmemek elde değil işte. Önüme gelen herkesten dua istiyorum🙏😔 Allah razı olsun🙏
Nurunannesiii12 [silindi] allah razı olsun okumaz miyim. Adi ne yavrunun. Ismininyazarsan ss alırım.buyuk dualar okurum faydam dokunsun isterim cok hassasim bizler hasta olunca zor katkaniyoruz o minikler napsın. Kiyamadim icim burkuldu
Nurunannesiii12 Saliha_123 inşallah kavuşursun yavruna iyileşir minik meleğin. 🙏 bebeğin den haber alınca paylaşırsan etiket yapmayı unutma aklıma.yer edicek benim.cikmaz aklımdan duada edicem bebeğine iyilestim haberini alana kadar
[silindi] Nurunannesiii12 Adı Aybars. 27 haftalık hamileyim böbrekleri çalışmıyor suyu çok az kuzumun 😔
Nurunannesiii12 Smk demek ki senin işin allaha kalmis.olmus bil.hep dua et olur mu.allah bizlerden güzelce dualar etmemizi sabırlı olmamızı bekliyor. Isyannetmeden bekleyelim inşallah verecektir inaniyorum . Nasio oldug u vakit gelicektir.sabredelim.
Nurunannesiii12 Esilakck allah razı olsun🙏❤🌸 bebeği için dua isteyen anneye de okur musunuz.icimi dağladı.
Ceylan123456 Nurunannesiii12 okudum canım rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah hepimiz buraya hamileyim yazarız belki birgün❤️
Nurunannesiii12 Ceylan123456 allah razi olsun.insallah kuzum.insallah .Rabbim.saglikla.nasip etsin bizlere o güzel mucizeleri
Saliha_123 Nurunannesiii12 yazarım inşallah 🙏 dualarınız İçin Allah razı olsun😔 rabbim sizi de sevindirsin inşallah 🙏
Nurunannesiii12 Smk insaAllah kuzum. Allah sabirmiz kadar siniyor bizleri. Bundan hayırlısı ile çıkmaya çalışalım. Elbet gelicekler beklediğimiz o güzel minikler😊😍😍🥰
Nurunannesiii12 Duru999 allah razi olsun.cok teşekkür ederim. Inşallah rabbimnsizinde gönlümüzde olan i nasip etsin Hayırlı geceler 🌸❤
Nurunannesiii12 Kiymtaysenur amin amin inşallah.Allah razı olsun çok teşekkür ederim beni yalnız birakmadiginiz duanızı esirgemediginiz için . 😊🙏
Kiymtaysenur Nurunannesiii12 Ne demek biz seni yalnız bırakmadık Rabbim de inşallah bizi doğumda hatta hepimizi hayatımız boyunca yalnız bırakmaz
Smk Nurunannesiii12 inş canım hepberaber sanırım karadenizlisin sende topragım inş yüzümüz güler bu ay🙏
Nurunannesiii12 Kiymtaysenur amin inşallah canım.saglikla kavuşmak nasip olsun evlatlarımıza.evladiniza 😊🙏🙏🙏 allah razı olsun .