Smk
Sema2019
Kızlar lütfen kendinizi dik tutun.doktora görünüp gerekli kontrolleri yaptırdınız mi ?
Adım adım.ilerlemeye çalışın..
Inanın.benimde o kadar umutlanırım.an belirtiler oldu ki ağladığım anlar oldu. Zamanla bununla.savasmayi öğrendim. Üzülünce dikkatimi.dsgitacak şeyler yapıyorum.kimi zaman müzik dinliyorum.yads.yuruyorum yada dua ediyorum.ama.en çok da dua ediyorum. Hamile.olan tanıdıklardan çekinmeyip dua etmelerini istiyorum. Biri vesile olur olur mu olur.allah büyük. Dua ile bekleyelim sitres uzuntu büyük etken olmamasında. Lütfen hüzünle doldurmayin yüreğinizi. Yaklaşık aynı zamanlarda evlenmişiz.o.ya da bu sebepten dolayı olmamis. Rahmi olmayan kadınlar var.omru billah çocuğun olmaz denilen kadınlar varken .onlar dahi birden anne olabiliyorken karamsarlığa düşmeyin dua edin beslenmenize herşeye dikkat edin alalhin izniyle bizde anne olucaz güzel günlerimiz olucak.rabbimiz sınıyor isyan etmeyin lütfen etmemeye calisin olur mu.opuyorum.guzzel.yureginizden birbirimize dualar ettik .yer yok dua üzerine bunu bilip hayırlısı ile olsun diyelim olur mu.allah bilir biz bilmeyiz hayırlı sı ile olsun insaAllah😊🙏❤