_TuBaa_ Gizemnaz_ İlk zamanlar Genelde öyle bebeğin sağlık durumuna göre değişir. Sonra zaten düzene girer merak etmeyin.
Blacdown Gizemnaz_ ultrasonografi ses dalgalarıyla öalışan bi mekanizma bebeğe herhangi bir zararı olmaz
kindersurprise Sermec27 Peraaaa kızlar ben de 8+3 üm kanamam oldu bu akşam :( progestan fitil verdiler proluton depot zaten kullanıyordum kimse birşey demiyor niye olduğunu sorduğumda bebek duruyor kese duruyor çok canım sıkılıyor bu duruma
Sermec27 kindersurprise benimde öyleydi kese var bebek var kalp atısı var ama kanama olmuştu benim 4 haftadır yok cok şükür ama ben kan sulandirıcı iğne kullanıyorum doktor o yapmıştır belki demişti
benaslindayohum kindersurprise banada sebep soylenmedi kuzum 9 hftalikkn kalp atisini dinleyip progestan verip yolladi 8 haftalikkende leke olmustu o zamanda tek sefrlik igne yapmislardi 😒
Peraaaa kindersurprise benim kanamam sebebim kese altı kanamaydı cnm Bebek duruyordu kalp atımıda vardı Ama kese altı kanamada var dediler.. Sende de bişey olsaydı mutlaka söylerlerdi
sabr_sukur_dua Gizemnaz_ Canim öncelikle korkma Allaha sığın bol bol her gun sadaka ver bebegin icin ❤️❤️ Eger ki bu dunyada alacak nefesi yiyecek ekmegi varsa inankj durur sen stress yapma annesi insaAllah saglicakla tutunacak sana bebisin 🥰🥰
Yagmur55 Gizemnaz_ cnm ayaklarini yukari kaldir yat dinlen bol bol ağır işler yapma ayaklarini kaldir yukari ama mutlaka geceicektir inşallah stres yapma rabbim onu sana vericekse rizkiyla gelir 😊
Uerdem Gizemnaz_ Radyoloji Tekisyeniyim. MR de çalışıyorum şuan hamileyim. Ultrason ve MR ın bebeğine şuana kadar kanıtlanmış bir zararı yok
sabr_sukur_dua Uerdem havaalnindaki gecis yaptığımız yerlerin bebeğe zarari var midir acaba bir bilginiz var mi
benaslindayohum kindersurprise valla suanda hicbirsey yok normal akıntı var progestan kullanıyorum kuzum şükür 3 4 gundur kanama belirtisi yok
benaslindayohum kindersurprise kanamanın sebebini 2 ayrı doktora gittim ikiside sebep söylemedi bende merak ediyorum acikcasi 😁😒
kindersurprise benaslindayohum anladım canım oh iyi bari peki progestanı fitil olarak mı ağızdan mı alıyorsun ben fitil olarak kullanmaya başladım dün
kindersurprise benaslindayohum mide bulantısı yapıyor mu kuzucum öyle🙊 ben de iki defa fitil sabah akşam fitili içeri ittirmek çok sinir bozucu
benaslindayohum kindersurprise yok kuzum 5. Hafta da 2 sabah olmuştu sadece bi daha da hic olmadi masallah 😁
kindersurprise benaslindayohum olmasın maşallah ben de de yok ama sen progestan ı ağızdan alıyorum diyince hani o bulantı yapıyormuşya o yüzden merak ettim ağızdan alınca yan etkileri oluyor diye duydum sende olmadı o zaman