Sermec27 Gizemnaz_ ben 6 hafta ve 6+5 arası kanamadan dolayı hastahanede yattım her gün ultrasona girdim hatta günde 2 bile girdiğim oldu su an 11+5 haftalık olduk cok şükür bir sorun yok şimdilik
Gizemnaz_ Sermec27 canim ya kanamani durdurmak icin ne yaptilar bende 6 haftalik oldum.hala kesilmedi eve gonderiyor progestan disinsa bisey yapamayiz dedi😢😢korkuyorm bebegime bisey olacak diye
Mehtapakgl Gizemnaz_ 30 haftalığım ben 2 haftada bir gidiyprum. Sıkıntılarım var. Sık gidiyprum farkındayım. Ama doktor keyfi çağırmıyor gerçekten sıkıntıların mevcut
sabr_sukur_dua Gizemnaz_ Canim öncelikle korkma Allaha sığın bol bol her gun sadaka ver bebegin icin ❤️❤️ Eger ki bu dunyada alacak nefesi yiyecek ekmegi varsa inankj durur sen stress yapma annesi insaAllah saglicakla tutunacak sana bebisin 🥰🥰
Yagmur55 Gizemnaz_ cnm ayaklarini yukari kaldir yat dinlen bol bol ağır işler yapma ayaklarini kaldir yukari ama mutlaka geceicektir inşallah stres yapma rabbim onu sana vericekse rizkiyla gelir 😊
Sermec27 Peraaaa sebebi bulunamadı ben kan sulandirıcı iğne kullanıyorum o yapmış olabilir dendi cok şükür 4 haftadır da yok kanama lekelenme
kindersurprise Sermec27 Peraaaa kızlar ben de 8+3 üm kanamam oldu bu akşam :( progestan fitil verdiler proluton depot zaten kullanıyordum kimse birşey demiyor niye olduğunu sorduğumda bebek duruyor kese duruyor çok canım sıkılıyor bu duruma
Toprakdag Gizemnaz_ tatlım Banu çiftçi yi izledim kitabında da yazıyor zaten ses dalgaları yayıyormuş hiç bir şekilde ışın yollamadigi için zararı yok dedi için rahat olsun