Anneadayi09 Ebrukarayali izmir hayat hastanesi ayşegül hanım muayene ücreti de çok uygun 85 tl hastane konak tarafinda
-Y61- Kızlar bende yeni öğrendim değerim 50 kontrole gidicem doktor su an erken oldugu icin kese icin , alttan bakıyomu bilgisi olan varmı
Teacher-mom -Y61- doktor önce ultrasonla baktı bir şey görmedi sonra değerim yüksek çıktığı için alttan muayene ile keseyi gördü
-Y61- Teacher-mom bana da bakma ihtimali var yani haftaya degerim ultrasyonda görünmez su an 50 zaten
supermommm Ebrukarayali Ebrukarayali benim de 124 tü 10 gün oldu gitmedim pazartesi gideceğim inşallah o zamana görürüm
supermommm Ebrukarayali tabikide veririm geçen salı 124 tü işte pazartesi gideceğim bilmiyorum gözükür mü o zaman
Anneadayi09 Ebrukarayali hayır sormadım eğer nasip olursa balikesirde annemin yanında doğum yapmak istiyorum burda hiç kimsem yok
Haticeyuce31 Ebrukarayali 5.haftada görünür canim benim 254 du betam doktor 4 haftalik falandır 10 gün sonra gel bakalım demisti 5+4 de kseyi gördük canim