mmek_2014 ESMAARAS bazıları dogumun kendi kendine başlamasını bile bekliyormuş. Bebek kendini ne zaman hazır hissederse o zaman alalım diyorlarmış. Doktordan doktora degişiyor fikirler.
Hira_meyren Arife1903 merhaba canım benim 4 .cu gebelgiim ve sezeryanim onun için fazla birakmicak ayriyeten bbeegimin gelişimide 2 hafta geride çıkıyor sürekli kilo alıyor ama geriden geliyor İst ustr olan hamileillikrden kaynaklı sanırım sizin neden erken sebebi nridr
ESMAARAS mmek_2014 evet bıtanrm ama saglıkla ınsan hemen gelsın ıstıyo ıste bısey olmadan Allahın ıznıyle
mmek_2014 ESMAARAS öyle tabi canım biz anneler biraz sabırsızız bir an önce kucagımıza alıp öpüp koklamak istiyoruz🥰 Rabbim vakti zamanı gelince sağ salim kavuştursun inşallah 🤲
babyackgz ESMAARAS kaç haftalıksınız şu an? ben 33+2 haftamdayım 34 de gidicem doğum şeklim net değil henüz ama sezaryene karar verilirse tarihi de hemen verir mi acaba
Mtlu babyackgz 34+2 de gittim 2 hafta sonra gel demisti sezeryan istiyorum dedim o zmn geldiginde gun veirirz demisti doktrum yani 36+5 gibi vs 37 gibigun veirir
yagizefeninannesi Kızlar bu arada birşey sorucam sezeryandan sonra nasıl korse takmalıyız bilgisi olan varmı, korse alıcam ama neye dikkat etmeliyim nasıl birşey almalıyım hiçbir fikrim yok
EkinCenik yagizefeninannesi pazartesi doğum için randevu aldık. Doktorum korse in bir etkisi olmayacağını söyledi. Ama ebem kesinlikle korse alın dedi. Sert bel korselerini ilk etapta önermedi. Pentide normal slip ya da paçalı gögüs altına kadar çıkan mideyi saran korselerden alın dedi. Hatta ben annemin L beden korselerinden götüreceğim yanımda. İyileştikten sonra belki daha sıkı bel korsesi alırım. Duruma göre 🤷♀️
Ulkulina ESMAARAS benimde ikinci sezeryan artık 39 dan sonra alıyorlarmiş.ben 38+4 oldum 39+3 de alicak insallah yani 6 gün sonra.doktor artık 38+.. da almıyoruz 39+ dan sonra alıyoruz bebeğin anne karnında 1 gün bile fazla kalması gelişimi açısından çok faydalı dedi.
A_Alparslan ESMAARAS merhaba size bunu neye dayanarak söylüyorlar dr larınız? Bizimkiler Niye demiyor bişey 😞 Çatı niz mi dar ne bilim Suyunuz mu az ne bilim Çocuk ters mi? Allah aşkına ben 39 2 yim ne dogurcagim tarihi belli ne nasıl olacağı Allah bu devlet hastanelerini bildiği gibi yapsın 😓 bende bilmek istiyorum nasıl olacak sa sizin dr larınız neye göre bilgilendiriyor vallahi çok merak ediyorum..
EkinCenik A_Alparslan mesela benim bebeğim makat gelişi. Yine de bu haftaya kadar karar vermedik belki döner diye. Ama kontrollerde her şey normal suyu da iyi. Doğum kendiliğinden başlamasın ama kalabildiği kadar kalsın dedi. 39+1 de alacak.
yagizefeninannesi EkinCenik ben de bir owliyi duydum birde bu kancalılar var ya onları ama hiç bir fikrim yok korseler hakkında, bende bakim ozaman pentideki dediğiniz korselere
yesim1610 Bizimde 21 Aralık tarihimiz nasipse . Ama o güne kadar kendisi de gelebilir. 39+3 oluyorum o gün.kilo sınırını gectigi için sezaryen olacak
EkinCenik yagizefeninannesi işte o dedikleriniz owli falan sadece beli sarıyor ebe giyilen olsun dedi. Alt karnı da tutsun diye. Owli falan belki daha sonra zaten şuan bedenimi de bilemem. Ama pentide kiler esnek ve yumuşak. Pentidekilere doğum sonrası giyicem diyin onlar bilirler dedi.