Metehan_ve_annesi Havvaylmz merhaba ben devlette çoğu doktora gittim en iyisi Sibel hanım ve fliz hanım
Havvaylmz Metehan_ve_annesi merhaba kesinlikle en iyi dr ulviye Cansu ile Filiz hanım. Ben ulviye Cansu gidiyorum bu kadar nazik ve ilgili alakalı bir dr devlette bulmak zor 😍
Metehan_ve_annesi Havvaylmz yaa öyle mi Ulviye hanıma hiç gitmedim bir de onu deneyeyim sağ ol canim😊
Havvaylmz Metehan_ve_annesi kesinlikle gidin benim bebeğin kalbi durmuştu onun için kürtaj yaptı beni çok memnun kaldım süper bir insan.
Metehan_ve_annesi Havvaylmz hergün için ayarlanmış alarmım var.saat tam 16.00 da MHRS ye giriyorum çoğu zaman oluyor ama her zaman aynı doktor olmuyor malesef😊
Mnevvr53 Metehan_ve_annesi bende ilk gebeligimin dogumunu ona yaptim ikinciyede ona gidiyorum ama birsey sorcam ordaki bazi hastalar rabdevusuz giriyorlar nasil oluy bende bi post actim bende oyle biliyordum ama kafam karisti iyice
Mnevvr53 Metehan_ve_annesi hani ekranda mesela 10:30 randevulu hasta yazarya Digerlerine sadece numaralar vardi yani normal sira alinmis gibi 14,16 vs iste Bende randevu bulmakta zorlaniyorum baya
Mnevvr53 Metehan_ve_annesi birebir sibel hanim oyle seviyorum onuki , dogumdan önce ve dogumdan sonra cok destekci oluyo hele orda bi anestezci var allah razi olsun ondan dogumda dogum koclugu yapti resmen cok destekci oldu
Mnevvr53 Metehan_ve_annesi muannesi cok iyi cok titiz bir doktor herseyi kontrol edecek bebegin kalp atislarina bir baktimi tekrar bakar Bebegin gorunumunu iyice inceller cok memnunum