Elifff25 Normalde 26-28 günde bi regli olurum hiç geçikmem olmaz aksine erken olurdum bu ay 3 gün gecikince test yaptım negatif çıktı saçma olacak ama acaba benim gibi olup sonrada pozitif olan varmı ? 👀
Mervesns Elifff25 canım HCG hormonu en erken kanda belli olur daha sonra idrara geçer o yüzden kan testi verirsen daha kesin bir sonuç alabilirsin geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden bir kaç gün sonra idrarda gebelik testini tekrarlayabilirsin Allah gönlüne göre versin inşallah🙏🏼🤗
Dilarass Elifff25 aynı şekilde benimde 3.gün bugün hala adet olmadım, daha yeni test yaptım negatif cıktı 🥲
ratatosk İdrar a henüz geçmemiş olabilir test bozuk olabilir stres e bağlı bir gecikme de olabilir her şey olabilir ama kan testi verip kesin sonucu öğrenebilirsiniz 🤗
Elifff25 ratatosk 2 gün daha bekleyip lan veremeye giderim inşAllah 2 kez kimyasal gebelik geçirdiğim için pek ümidli olamıyorum 😕
Tazeanne0 Bir kaç gün daha bekleyin hala gecikirse yaparsınız testi tekrar çünki en fazla 10 gün gecikme olduğunda test yapın diyor doktorlar 😊 siz bir kaç gün daha bekleyip yapın ben öyle yaptım net çıktı belki geç döllenmede olabilir
Kadze Elifff25 ben adet günüm gelmeden yapmaya başlamıştım eczacı sorduğunda dört gün geçti normal.test verin dedim üç gün daha bekleyip yap dedi kaset testi biraz daha bekleyin bnmde hep negatif çıktı yedinci gün silik çıktı geç döllenme. İnşallah pzotife döner🤲