izmirsibel Gulsen4224 ben sormadım sadece Nisan’ın ortalarında olur diye düşünüyorum ama hayırlısı❤️🌸
Serpil26 @Gulsen4224 sağlıkla gelsinler inşallah bizim bir sonraki randevu 1 ay sonra netleşince mutlaka yazarım size çok teşekkürler
Rabiakoksal ecemeric canım bu ultrasyon fotoğraflarından belli olmaz cinsiyeti bebeğin bacak arasına bakması lazım doktorun oda bebek uygun pozisyonda oluması laızm her pozisyondada cinsiyetini tam göremiyo bazen bebekler bacaklarını topluyorlar göstermiyolar
AycanAycan19 Gulsen4224 bn ilk ulturason resmi attigimda siz bana kız demiştiniz. Sabirsizlikla bekliyorumm persembe gunu dr.nin kiz demesini hemn size yazacagimm 🤲💜😍
Nesrinalm Gulsen4224 Ben bakıyorum ama hiç bişi anlamıyorum. Nasıl anladınız acaba daha dikkatli bakayım
Nurdanblkoglu Gulsen4224 merhaba benim bebegimede bakar mısınız ! Ama nasıl resim göndericem yapamadım Gulsen4224
Gulsen4224 Nurdanblkoglu https://imgyukle.com/ bu linke tıklayın. Resim yükle yazan yere tıklayın, yüklemek istediğiniz resmi seçin ve yükleyin.Ardından önünüze iki seçenek çıkacak “Resim link” ve “Resim url adresi” ikisinden birini kopyalayıp buraya yapıştırın.🌸