[silindi] Merhaba kızlar ben 13+1 deyim doktorum ilaç vermedi folik asiti de 3 ay kadar içmemiz lazımmış. Doktor gerek görmediği için mi vermedi yoksa unuttu mu acaba size ne zaman ilaç verdi birdahaki kontrolum 16 haftada
Aysenur96 [silindi] folık asıtı kullanamazsın ıkk 3 ay kullanılıyor zaten o sonra doktor vermiyor bende ıkk 3 ay kullandım sonra değerlerime göre Demir vitamın ılaclara başladım
Denizzz88 [silindi] ilk 3 ay folik asitten başka bişey vermedi banada. Şuan 19 haftayım henüz başka vitamin falanda içmiyorum gerek görmedi vermedi ama ilerleyen zamanlarda yine değerlere göre bakarız dedi. Sizinkide ona göre gerek görürse verir
Tugba1421 [silindi] canım benim folik asit bittiginde 16 haftaliktik 16.haftadan sonra vitamine başladık normal yani
svmm [silindi] 16.haftada folik asiti bırak demişti doktorum demir ve magnezyum verdi hala kullanıyorum bir sonraki kontrolünde verir sonuçlarına göre
Aysenur96 [silindi] normal de vermesi lazım aslında her hamıle kalan kullanıyor onu hatta öncesinden kullanmaya başlayan bile var nerde gidiyorsun doktora
Alinamoms [silindi] sana test yapmadan bilemez ki gerekli olup olmadığını kan değerlerini bilmesi lazım
Aysenur96 [silindi] onları bu hafta kontrole gittiğinde verir belki ben ıkk üç ay baska doktora gittim oda bana folık asitten başka hiç bısey vermedi doktorumu degıstırdım ona gider gitmez takvıye şeyler vermeye başladı ve daha çok ılgılendı
[silindi] Denizzz88 anladım ozaman gerek görmedi çünkü başka arkadaşlarım demie ilaçları vitaminler içiyo ben de hiç bişey yok o yüzden tedirgin oldum
[silindi] Esraumit ozaman bende devam ediyim bana bitir dememişti ama ben 3 ay doldu heralde diyip bıraktım 😔
1PrensAnnesi [silindi] benim değerlerim ve hastalığımdan ötürü 5 ay içtim folik asiti bence unutmuştur vermeyi sizede
Ohaezgi [silindi] valla canım ben 7 haftalıkken öğrendim bebeğimi hemen öğrendiğim gün vitamin verdi daha sonraki aylar folik asit vermeye başladı şimdi demir ilaçları falan veriyo
[silindi] B Ohaezgi valla ben anlamadım 3 doktor değiştirdim 3 de birnirinden unutkan gerçekten ben panik bi insanım unutabiliyorum kimse hatırlatmıyor 😔
Veyasii Bende ilk aylar içtim folik asiti bitince doktora gittim kan testi verdim ferrozinc verdi içeriğinde; Demir,çinko,folik asit ve C vitamini var 19. Haftadayım hala kullanıyorum bunu bırakma dedi doktor