Tugba2213 Cnnhls bzde 24+5 olduk bugün. Ama benım okdr kasılmam varki .bebek cok asagıda yurumemi bıle zorlastırıyo sımdıden. Progestan sabah aksam ıcıyorm haftada ıkı kere pruloton iğne oluyorum . Ins erken doğum olmaz tek korkum bu 😌
AycanFb zehracinar canım ara ara molalar verip biraz gezinip öyle yola devam edin diyorlar ama siz bence gitmeden doktorunuza danışıp öyle gidin☺ Bizde ramazan sonu tatil düşünüyoruz uçak yolculuğu yapıcaz ama ilk önce doktoruma danışıcam ona göre hareket edicem 🤗
Dilber1453 Bizde 24 haftalık olduk bugun cok sukur zaman geçmiyor gibi geliyor sabırsızlanıyorum bişey sorucam kızlar sizde asagıdamı hissediyorsunuz ne zaman yukarıya cıkıyor merak ettim
Cnnhls Dilber1453 Benimkide aşağıda genelde canım bazen gobegimde hissediyorum hareketlerini ama genelde aşağıda tekmeleri
Dilber1453 AycanFb benimkiside cok yaramaz canım😂 erkek benimkisi ondan heralde simdiden basladı diyorum bazen yaramazlıga 😂
Dilber1453 Cnnhls evett benimde cok nadir yukarıda hissediyorum ama geneli asagıda merak ettim acaba ne zaman yukarı tam anlamıyla cıkıcak
AycanFb Dilber1453 benimkide erkek detaylıda doktor yaramaza benziyor dedi bakalım nasıl birşeyle karşılaşacaz🤣🤣
Zeykem Cnnhls 26 olucaz 2 gün sonra ınsallah belırtıler ıyıce degısıyor 🙂 buyuyoruz gelısıyorız anne zorlanıyoe bebek rahat😁 Gece uykularımı ozledım..
Zeykem zehracinar benjm gorumcem gebzede oturuyor her hafta sonu eskısehırde 9 ay boyunca boyle gecırdı yanı bence gıdılır😁