Minigim20 Kizlar bugün doktor kontrolüm vardı 23 haftalık olduk ama bebeğim 480 gram hala daha önce de burda bu konuda post açmıştım bebeğe kilo aldıran yiyecekler sürekli yiyorum ama çok bı etkisi olmuyo sanırım ne yapabilirim sizce çok mu az haftasına göre
Cansu57 Minigim20 kendimle kıyaslandığında az gibi canım ancak senin ve eşinin genetiği ile alakalı olabilir. Eğer kontrollerde doktor bir sıkıntı görmediyse kordonda vs. genetiktir
MinikKoala Minigim20 canım bnce haftasına göre normal doktorun zaten anormal birşey olsa söylerdi … zaten bebekler som zamanlara doğru hızlı ve çok kilo alıyorlar
Ozlem78 Minigim20 bende şuan 26 haftalık hamileyim 24 haftalıkken doktorum 530 gram olduğunu söylemişti ama bi sıkıntısı yok demişti eğer ki doktorunuz sıkıntı yok dediyse dert etmeyin .
Memmedli Minigim20 bu konuda neden endişeleniyosunuz? Gerek varmı gercekten? Been hep doktora bebeyin boyu kilosu sorarım. Normal olup olmadığıNı sorarım ama hiç kilo alsın diye bi şey yapmadım. Doktorda söylemedi. Bebeyin kilosunun normalden az olduğu bile oldu. Ama hep kendine iyi bak. Sen iyiysen bebekde iyidir dedi bana
Minigim20 Cansu57 canım ben yapı olarak biraz takintiliyim doktor da daha fazla olabilir ama yine de kötü sayılmaz dedi ama takıyorum yine de cokndikkat etmeme rağmen yediklerini böyle durum
Minigim20 MinikKoala inşallah benim ki de alır canım biliyorum saçma ama böyle az olunca vicdanen kendimi kötü hissediyorum
sumeyye60 Benim oğlum 20+4 te 480 gramdı doktor 1 hafta-10 gün ileride demişti. Bence genetik ve plesentanın bebeği besleme gücü ile alakalı
Minigim20 Ozlem78 doktorum bı sknti olmadığını söyledi ama canım ben bu hamilelik sürecinde en ufak şeyi takar oldum abartı belki ama engel olamıyorm bu huyuna
Mugee09 Minigim20 canım ne yersen ye olmayınca olmuyor bende en başından beri yediklerini çok dikkat ettim günlük yediklerim haftalık yediklerim hiç sasmadi ama hep bı kilo olarak da hafta olarak da geriden geliyor 🙄
_TuBaa_ Minigim20 Ama bebeğine yazık. Daha anne karnında ona farklı olumsuz duygular yüklüyorsun. Gerek var mi? Daha anne karnında bunları öğrenmesine. Bebek bütün duygu durumunu anlıyor gerçekten. Ve bunu tecrübe ile edindim🥺
Minigim20 Memmedli endiselenmek istemiyorum ama ne bileyim istemsizce bu konu takiliyo kafama elim de değil
Ohaezgi Minigim20 canım telaş yapma doktor bi sorun görmediyse sağlıklıysa bebek normaldir kilosu ben 26.haftada gitmiştim 950 gramdi 30.haftada gittim birden 1560 gr olmuş son aylarda alıyo genelde bebekler gerçi çoğu kişi banada ayyy bebeğin çok az kilo almış diyip moralimi bozdular ama ben bu kilo konusuna pek takmıyorum yani bebek kilo alıyosa sağlıklıysa problem yok😇 doğunca ben doyururum tosun yaparım o sağlıkla doğsunda dimi ama 😇
Mbal Minigim20 bana doktorum bebeğe giden plasenta da vs bir şey olmadığını günde 3 litre su içip bir saat tempolu yürüyüş kalan zamanlarda da oturmak yerine uzanmamı söyledi. Bebeğe giden kan akışı 5 katına çıkıyormuş. O şekilde büyüdü benim ufak.