Beyzan Silik çizgi var bence de kan tahlili yaptırınca yaz bize de 😍 Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Aselminaaa Pollymom var cnm hayalet cizgi yakinlastirmadan goruluyor bir kac gun sonra tekrar yaparsan net cikar hayirli ugurlu olsun
minikmucizemmmmmm Pollymom bende gördüm hafif bir çizgi. Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin hayırlısıyla inşallah vardır. sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş dilerim🥰🌸
Pollymom minikmucizemmmmmm bende çok kokuyordum.yarin yapcaktim burda bi arkadaştan heveslendim.sabah 2 saat önce yaptim.boye cıktı.hala şoktayım.evin bütün işi kaldı öylece teste bakıyorum saatlerdir.
Pollymom Senaaa04 herkese teşekkür ediyorum.Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.3 tane test yaptim tüm erken gebelik testleri negatif çıkmıştı geçen hafta.bugun rabbim yüzünü güldürdü çok şükür 🙏🤗
Pollymom kbrMEVA ecemeric misraerol Gigy MucizemOglum Bubbles Çok teşekkür ederim.Daha şoktayım.idrak edemiyorum :) Umarim bana sağlıkla tutunur minik susam tanem :) Rabbim herkese benim gibi güzel haberler duyurur insallah 🙏🌺