Duyguekin1991 Merhaba güzel anneler 7haftalık hamileyim ama bi türlü sigarayı bırakamıyorum sizlerde varmı böle🙈
Merve50 Duyguekin1991 canım bende gebe olmadan önce sigara içiyordum. Gebe olduğumu öğrendiğimde azalttım mide bulantım başlayınca tamamen tiksindim 😂
Nslhnkr Duyguekin1991 bende kaç kere bıraktım geri basladım canım cok çekiyor. Hatta 5 dk önce yine bırakıcam dedim offf inşAllah bırakırız 😞
halitefe Duyguekin1991 canım her dumanda minik bebeğinin boğazını kendi ellerinle sıktığını düşün lütfen bırak tamamen irade meselesi ve ani bebek ölümlerine sebebiyet veriyor yapma lütfen birilerinin çocuğuna bişey olmadı diyede seninkine olmayacak diye bir kural yok
Kimkibu Duyguekin1991 bende içiyordum hamile oldugumu öğrendiğim anda bıraktım.. biraz kötü olacak benzetme ama son sigaramı içerken nefesimi masum bi bebeğin yüzüne üflerkn düşündüm bı canımı acıttı bebeğimde öyle hissediyor die düşündm hep.. şimdi tamamen kesildi ara ara canım istiyordu istemiyor şimdi hic.. istedikce bu düşünceyi getirdim aklıma hep
Skeskn İradeyle alakalı canım günde kaç tane içtiğine bağlı birazda bazen doktorlar günde 3-4 taneye izin veriyor
Duyguekin1991 Merve50 ne azaltabildim nede tiksindim ya ne yapacağımı şaşırdım😕çok bırakmak istiyorum ama canımda çok çekiyor
Merve50 Duyguekin1991 inşAllah yakın zamanda bırakırsın canım kendine evde uğraşacak bişeyler bul kafanı başka birşeye yönelt belki unutursun 🤷🏻♀️😇
Skeskn Duyguekin1991 bir anda bırakmak bebeği daha çok strese sokuyormuş o yüzden pek önerilmiyor belki bebişinizi hissetmeye başlayınca bırakırsınız 🙏🏻
edanuur Duyguekin1991 Içinde savunmasız bir canlı var zararı sana değil ona gidiyor diye düşünürsen belki psikolojik olarak seni etkiler 😃
Duyguekin1991 halitefe kesinlikle öle tabiki ama işte engel olamıyorum kendime sürekli içmek istiyorum😕
halitefe Duyguekin1991 bak bu işte senden kaynaklı sen istiyorsun tutman lazım kendini bebeğini düşün ya bişey olursa emzirirken bile kullanmak ani bebek ölümüne sebep Allah korusun ama bebeğini kaybetsen veya başka bir rahatsızlığı olsa inan o sigarayı bırak s sini bile duymak istemezsin ama o zamanda çok geç olur fayda etmez
uykusuz1parol Duyguekin1991 ben gebelik öncesi günde bir pakete yakın içiyordum yanlış anlamayın sadece ben kendime ders çikardigim icin anlatiyorum .Anestezi teknikeriyim kendim calisirken acil bi gebe gelmisti ikizlere gebeydi hem erken gelmis hemde sigarayi cok fazla kullandigi doktorun dediklerini dikkate almadigi için sıkınti vardi bebeklerinin ikisini de kaybetti .O hastanin ellerimi tutusu bebeklerime birsey olmasjn agzima surmeyecem sigarayi demesi aglamasi hic gozumun onunden gitmiyor.O kadar sigara içmeme ragmen ogrendigim andan itibaren birdaha agzima suremedim canim cok istedi esim uzatti ama icemedim.Cünku rabbim bana o bebegi emanet etmis annelige layık görmüş ona bu zararı veremeyiz.Siz ne dusunursunuz bilmiyorum beni de yanlis anlamayin lutfen sadece paylasmak istedim .
eminegmssy-18 Duyguekin1991 azalt 5 tane içiyorsan 3 tane iç. Sürekli aklına geliyorsa bişeylerle oyalan
Aselminaaa Duyguekin1991 birazdan lincciler gelir aldirma onlari cnm ilk hamileligimde varla yok arasi ictim diyebilirim esim benim sigara ictigi icin benim birakma gibi bi durumun yoktu ama bu yolda ilerledim belki senin azaltmana yardimci olur esim evde yokken hic sigara birakmiyordu ve kutu vsde olmuyor o iste iken icmiyordum hali ile ama o eve gelip icmeye baslayinca canim istiyordu bu durumdada ben yakmiyor onun sigarasindan bir kac defa cekip nefsimi korukluyordum insallah ikincide birakma sansim olur
Ozlem8989 Aselminaaa aynen senin gibi yapıyorum şu an canım. Eşim işteyken asla içmiyorum,ama o eve gelip yakınca kendime engel olamıyorum. Ama asla bitane sigara yakıp içeyim şeklinde değil, eşimden bikaç tane çekince yetiyor nefsimi susturmaya.