LinaLeylaFerhat doktorun sorun yapmiyorsa sikma canini, dengelersin ve dogumla birlikte dikkatle normale doner hersey, 2. Trimesterin ortalarindan itibaren hormonlar, bebek vs derken artiyor yemek istegi ve bebek buyuyor. Ben 1.76’yim baslangic kilom 83.5’tu ki benim normalim 72-75 bu karantina kilosuyla kaldim hamile. Cok korkmustum ama 26. Hafta bitiyor 86.5-87 oldum gidip geliyor ve bu hafta basindaki muayenede doktorum seker yuklemesine gerek gormuyorum dedi, hem kilo alimimi iyi buldu hem de sivi yeterli seviyede vs diye sanirim. Ben korkarken doktorum beni cok basarili buldu bu sureye kadar, bebekte ideal sinirlardaymis kilo vs acisindan, gercekten mutlu oldum cunku asla kendimden boyle bir performans beklemiyordum, yiyorum ben yani hic bulanti kusma yasamadim, istahimin da masallahi var. Ama en bastan beri kendimi yiyip duruyordum fazla kilolarimi atamadan hamile kaldim, agrim olacak, bebek cok mu buyuk olacak vs diye. Simdi eskiden gittigim diyetisyenim de doktorum da bu surece boyle devam edersem dogum sonrasi baslangicin altina rahatlikla dusulebilecegini soyledi. Siz de icinizi rahatlatin,kiloya takik olmayin,ki bebekte hem fiziksel hem psikolojik bizden etkileniyor cok