• Gebelik
  • Özel bölgede baskı ve ağrı 😓

Merzek bende aynı acıyı bir aydır yaşıyorum ama ben daha 27. Haftamdayım sağa sola dönerken doğuruyormuş gb hissediyorum çok acı bi duygu doktora sordum normal dedi ama çok baskı hissedersen gel mutlaka dedi

Benim nerdeyse 1aydır bi ağrım var ne enfeksiyon ne rahim ağzı ile ilgili bi sorun çıktı akıntı desen nerdeyse hiç yaşamadım sebebini bulamadım yapı meselesi mi varis mi özellikle geceleri vajinal bir ağrı hamileliği böyle geçen var mı bende sormuş olayım bari bu post aracılığı ile

Happymam bende 27haftadayum ama Bayadır var bende bu 🤦🏻‍♀️

Merzek benı anlatıyosun gecelerk saga sola donerken agrı oluyo bazen ayakta yuruyemıyom sankı bıcak batıyo yaron doktora godınce sorcam canım

Bende de aynı durum var 35 haftalık hamileyim 1 aydır var nerdeyse gün içinde de oluyor vajinaya anlık bıçak saplanması gibi geliyor geceleri daha da artıyor baskıdan sanırım ilk olduğunda doktor sordum sorun yok demişti ama korkuyorum ben yine de çünkü sancı girince ayakta zor duruyorum

papatya35 yanlız değilsin canım maalesef bir aydır bendede öyle 😒 uzanınca veya yatınca daha çok ağrıyor gün içinde ağrımıyor

Merzek 34 haftalık iken öyle olmuştu bana da 😐 ayyy sanki bebek çıkacak gibiydi acıyor ağrıyordu acile gitmiştim hem vajina hem idrardan enfeksiyon kapmışsın dediler çok zor bi durum ya 🥺

Merzek bende de öyle oluyordu dün doktora gittım bebek normal dogum pozisyonuna dönmüs dedi ondan oluyormus ben 31 haftalıgım

Merzek bende de oluyor. Bugün kontrol de bebeğin başı sol tarafta idrar torbasına baskı yapabilir baskı hissedebilirsin dedi. Belki de bundan oluyordur. 22 haftalığım bende ama doğuracak gibi hissediyorum 🙄 sanırım organlara baskıdan

Merzek 31. Haftadayım ve aynı şeyleri yaşıyorum. 3 haftadır haftalık kontrole gidiyorum amniyon sıvısı az dedi ve Cumartesi nts ye koyucaklar. Erken doğum olucak gibi hayırlısı bakalım

Merzek bennn canım b nde 31+5 im b nde senin gibiyim ama normal bunlar doğum yaslaktikca hep biseler çıkacak ☹️☹️ Allah sagsaglim digurmayi nasip etsin

Happymam bi risk olmadın çekmeye razıyım ama ara ara korkuyo insan normal mi diye birde ağda yapmaya korkuyorum bu yüzden bu temizlik olayı en büyük sıkıntım oldu cidden ;(

Happymam hamilelikten önce hep ağda yaptırıyordum bu zamana kadar mecburen jilet yaptım ama artık jilette çok zor oluyor beceremiyorum göremediğim için kuaföre gitmek istiyorım çok kararsızım nasıl temizleneceğim bilemiyorum😢

papatya35 ben hep kendim yapıyorum ve hiç kuaföre gitmedim ne yapacağımı bilmiyprum🥺

Happymam ağda mı yapıyorsun canım yapabilene ne mutlu ya ben jileti dahi yapamıyorum artık A