Merhaba, 31 haftalık hamileyim ve özel bölgemde birkaç gündür baskı ve ağrı hissediyorum. Endişelenmeli miyim? Özellikle geceleri sağa sola dönerken canım çok yanıyo sanki kopacakmış gibi hissediyorum o bölgeyi 😣 böyle Bi ağrı yaşayan var mı? Geçen hafta kontrolde vajinal muayene yapıldı, erken doğum riskim yok çok şükür başka ne olabilir sebebi 😓
Özel bölgede baskı ve ağrı 😓
Bebek dogum yonune donmus olabilir canim donunce oralarda agirlik olurmus cunku yurumekte zorluk da olurmus
Merzek özel bölgede baskı için 31 hafta erken sanki 35 ten sonra oluyor bence göbeğin yukarda mi asagida mi
Benim nerdeyse 1aydır bi ağrım var ne enfeksiyon ne rahim ağzı ile ilgili bi sorun çıktı akıntı desen nerdeyse hiç yaşamadım sebebini bulamadım yapı meselesi mi varis mi özellikle geceleri vajinal bir ağrı hamileliği böyle geçen var mı bende sormuş olayım bari bu post aracılığı ile
Bende de aynı durum var 35 haftalık hamileyim 1 aydır var nerdeyse gün içinde de oluyor vajinaya anlık bıçak saplanması gibi geliyor geceleri daha da artıyor baskıdan sanırım ilk olduğunda doktor sordum sorun yok demişti ama korkuyorum ben yine de çünkü sancı girince ayakta zor duruyorum