Tugce1803 Merveecik Allah allah ya doğum paketi içinde olması gerekmiyor mu? Hadi değil diyelim sağlık bakanlığında ücrtesiz yapılması gerektiği yazıyor. Happy kidste sordum orda da ödememişler. Bizde 100 lira ödedik bugün indirimli olduğu halde..
sudamlasi Merveecik Merhaba , hastanede kaç gün kaldınız ? Doğum sonrası hemşireler sık sık gelip bebeğiniz ve sizinle ilgilendi mı ?
Merveecik sudamlasi sudamlasi Canım benim eşim başhekimi tanıyordu o sebepten dolayı ziyaretçi kabul edildi ama ozamanlar corona bu kadar yaygın değildi şimdi durum nedir ne olur pek bilmiyorum
sudamlasi Merveecik Anladım bir tane de kızım var o bensiz duramaz özler beni arar ondan sormuştum cok teşekkür ederim ❤️
Ozge1708 Merveecik Canım bende orda doğum yapacağım inşallah bi aksilik olmazsa. Bisey soracaktm. Doğum da yanımda eşimin kalmasını istiyorum. Hemşireler ilgili mı davranışları falan nasıldı acaba.
Merveecik Ozge1708 ilgililer canım ne zaman çağırsak gelmişlerdi benim doktorum ali irfan güzel di hemşireler de gayet iyidi
sudamlasi Ozge1708 Doktorum dışardan gelecek hastanede değil. Sen hangi hastaneyi istersen oraya gelirim dedi bana benim de içime medifema sindi🥰
Ozlemms35 Merveecik Allah size bağışlasın inşallah ssglıkla büyütün. Kaç kilo verdiniz eve geldiğinizde sezaryende en fazla 4 5 kilo gidiyor diyo bazıları ondan sordum