Merveecik Esilay yok canım bana hiç birşey vermedi doktor 5. Gün açtık yarayı sadece bir kere hastaneden çıkmadan pansuman yapılmıştı
Esilay Merveecik bepanthol merhem var bepanthol anti scar jel fiyatı 90-100 arasaydı bana doktorum onu verdi izleri geçirmesi için eğer istersen tavsiye edebilirim günde iki kez istersen bir araştır ama masaj topu kısmıyla yapmayacaksın sadece günde 2 kez onu sürüceksin ince tabaka
Mehtapakgl Merveecik ay maşallah, panik olmanıza rağmen kendinize güvenip serin kanlı olmayı başarmışsınız, tebrik ederim gerçekten. Rabbim sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin rabbim
Merveecik Buse1996 sizi çok iyi anlıyorum emin olun . Benim korkum artık hastalık derecesinde idi ama ben bile bunu başardıysam herkes yapar hiç korkmayın 🙂
esraozbl Merveecik bende medifemya gidiyorum ve sadece sezeryandan çok korkuyorum o bıçak altına yatmak düşüncesi içimi yiyor hastanenin temiz olmasını ilgili olmarınada sevindim analı babalı büyüsün inşallah🙏🏻🙏🏻😊
Tugce1803 Merveecik Allah allah ya doğum paketi içinde olması gerekmiyor mu? Hadi değil diyelim sağlık bakanlığında ücrtesiz yapılması gerektiği yazıyor. Happy kidste sordum orda da ödememişler. Bizde 100 lira ödedik bugün indirimli olduğu halde..