CansuErmezYlmaz [bilinmeyen] Doona marka düşünüyorum ünlülerin paylaşımlarında denk geldim birkaç kez küçük ve portatif ortalama 2.000 civarında ama çok rahat görünüyor
Bebeimhan Nazcihangir puset . araba ve park besigini 990a aldim 🙂 noktabebeistanbul var instagramdan bak istersen fikir olur kahverengini aldim
DrsKsmt Burcu1234 bagaja sığmayacak kdar büyük diyorlar.Benim de gözüm yoykoda kaldı.Büyüklüğü konusunda ne dersiniz
Burcu1234 DrsKsmt arka tekerlekleri büyük biraz onlarda tek hareketle cıkıyor,cok konforlu ama bebeğin cok rahat edebileceği bir araba biz memnun kaldık,küçük olanlar biraz konforsuz oluyor bebeği fazla sarsıyor.Fiyata göre kalite cok güzel tavsiye ederim
Nurcngel [bilinmeyen] Babyhope Alüminyum Kasa 3005 Turner 360 Travel Sistem Puset Bebek Arabası çok beğendim çok güzel 😊👍🏻
BusraYaman @klebsiella 2 tane aparatı var puset ve yatağı,ilk dogdugundan itibaren pusetini kullanmayı dusunuyorum kac aya kadar kullanilabilir onu bilmiyorum ondan sonra zaten oturaklı ve yatak olan aparatına gecicem.
DrsKsmt Burcu1234 Ben de sizin yorumunuza güvenerek bugün sipariş verdim heyecanla bekliyorum ☺ Çok teşekkür ederim
Sibelyunusamine Bebeconfort streety almıştım kızımda saglam bi araba oğlumdada rahat kullanabilirim biraz agır ama kaliteli bi marka