Karak87 Fato089910 yaa tamam canım kafamra iyice netleşti şimdi indirim takip etme vakti çok teşekkür ederim ;* Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah seni 🙂
Fato089910 Karak87 rica ederim cnm sağol inşallah hepimizi güzel normal huzurlu doğumlar sağlıkla inşallah 😊 keşke geçen haftalarda baksaydın şimdi de bir bak civile belki bitmemiştir daha 👍🏻 Bende çok araştırdım
Fato089910 Karak87 baktım cnm civilde sadece mavisi kalmış 900 tl olarak bitmiş diğerleri erkense haftan bekle daha çok indirim girer
Lady1Macbeth Helene merhabalar.. ocarro aldiginizi yazmissiniz, armadillo xt2 ile ocarro arasinda kaldim. Farki nedir biliyor musunuz
Helene Lady1Macbeth burda karşılaştırma var https://www.epey.com/bebek-arabasi/karsilastir/80374-95667/mamas-papas-ocarro_mamas-papas-armadillo-flip-xt-2/ Ocarro daha yeni model ve tekerlekleri daha büyüktür🙂
Nezosss [bilinmeyen] Prego Quattro Travel Sistem en kullanışlı olarak bunu buldum özellikle kolun iki tarafa da kullanılmasından ötürü 😍
nazozenn Nezosss ben de bu arabayı araştırıyorum. Ana kucağındaki ayak kısmı videoda çok yukarda görünüyor gerçekte de öylemi rahatmıdır... bir de yağmurluğu yok sanırım yağmurluk olayını nasıl halledeceksiniz?
BuFi2012 Kızlar bende yoyko luxury travel gri renk aldım. Dün geldi. Daha yavrumuzu kucağımıza almadık kullanmak inşaAllah ağustosta nasip olcakda. Ama bilmiyorum ben fazlasıyla beğendim... hiç bir sıkıntı görmedim şuan...
BuFi2012 Halekoseoglu aynen canım internet sitesinden aldım. Pazar sabahı verdim sipariş çarşamba elimdeydi İnşaAllah bu arada 😍
Halekoseoglu BuFi2012 bende elegance modelini çok beğeniyorum almayı düşünüyorum da size sorayım dedim 😍
BuFi2012 Halekoseoglu baktımda şimdi hemen hemen benziyo öyle gözle görülür bi fark göremedim pek. Ama güzel sağlam duruyo. Kumaşları olsun hiç adi kullanışsız gelmedi bana. Bu kadar kaliteli beklemiyodum açıkcası. Bakalım kullanırken nasıl olacak 😊
Eisrdn Bizde kraft fit travel sistem aldık. Baya mağaza gezdik ama sonra internetten daha uyguna bulup ordan aldık. Baya iyi duruyor. Kullanacağımız zamanları da görürüz inşallah
DrsKsmt Burcu1234 bagaja sığmayacak kdar büyük diyorlar.Benim de gözüm yoykoda kaldı.Büyüklüğü konusunda ne dersiniz