• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Kesemiz 6hafta görünüyor ama bebek 5 haftalık bu durumu yaşayan var mı doktorlarınız ne dedi paylaşır mısınız

Nesim son adet gününüz ne zaman keseyi gördünüz mü?

Nesim benim de 12 kasımdı. 19 agustos gorunuyor doğumu :)) Kalp atışlarını duydun mu ?

Busra_Bozkurt Derinden kalp atışını duyduk ama çok net değildi daha erken dedi doktorumuz☺️
      Diğer randevumuz 19 ocak ,inşallah orada kalp atışlarını daha güçlü duyarız🌸

Nesim kesemizi gördük ama çok küçük geç döllenme olmuş dedi doktor 20 gün sonra kalp atışı için gideceğiz inşallah❤️

duygu54 benim se 13 kasım güzel haberlerini bekliyoruz benim randevum salı günü :)

Ben de 14 ağustos annesi olucam inşallah ☺ 6+5 iz şuan da haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez ☺️

Selmaguney ayyyy bende 30 Ağustos evliliğimizin tam 1. Yılında olacak allahım izin verirse 😍😍😍🥰

Selmaguney kasıklarımda cok agrı oluyor mide bulantısı ve agrısıda oluyor adetimden 4 gün geçti bugün ikinci kanımı verdim saglıklı gebelik oldugunu öğrendim☺️

gokbennn hadi inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ☺

Sselma bende 6+2 cok değişik duygular içindeyim mutluyum ama bazen cok değişik hissediyorum ilk çocuk bazen mutsuz oluyorum hiç birsey beni mutlu etmiyor sizde de oluyor mu böyle hamilelikten mi😔

Selmaguney 6+2 daha şimdiden başladı mide bulantısı ve gece basliyor cok değişik cok şiddetli oluyor umarım fazla sürmez😔