Yusufaras81 Amin inşallah 🤗
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
Kesemiz 6hafta görünüyor ama bebek 5 haftalık bu durumu yaşayan var mı doktorlarınız ne dedi paylaşır mısınız
Busra_Bozkurt 5+6☺️🌸
Nesim benim de 12 kasımdı. 19 agustos gorunuyor doğumu :)) Kalp atışlarını duydun mu ?
Busra_Bozkurt Derinden kalp atışını duyduk ama çok net değildi daha erken dedi doktorumuz☺️
Diğer randevumuz 19 ocak ,inşallah orada kalp atışlarını daha güçlü duyarız🌸
Nesim biz de persembe gideceğiz. Insallah duyabiliriz :)
duygu54 benim se 13 kasım güzel haberlerini bekliyoruz benim randevum salı günü :)
Ben de 14 ağustos annesi olucam inşallah ☺ 6+5 iz şuan da haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez ☺️
Selmaguney ayyyy bende 30 Ağustos evliliğimizin tam 1. Yılında olacak allahım izin verirse 😍😍😍🥰
gokbennn yaa ne güzel bir tarih bu belirtileriniz nasıl şuan nasıl geçiyor ☺️😍
Selmaguney kasıklarımda cok agrı oluyor mide bulantısı ve agrısıda oluyor adetimden 4 gün geçti bugün ikinci kanımı verdim saglıklı gebelik oldugunu öğrendim☺️
gokbennn hadi inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ☺
Sselma bende 6+2 cok değişik duygular içindeyim mutluyum ama bazen cok değişik hissediyorum ilk çocuk bazen mutsuz oluyorum hiç birsey beni mutlu etmiyor sizde de oluyor mu böyle hamilelikten mi😔
Selmaguney 6+2 daha şimdiden başladı mide bulantısı ve gece basliyor cok değişik cok şiddetli oluyor umarım fazla sürmez😔