Saray1 Kesemiz 6hafta görünüyor ama bebek 5 haftalık bu durumu yaşayan var mı doktorlarınız ne dedi paylaşır mısınız
Nesim Busra_Bozkurt Derinden kalp atışını duyduk ama çok net değildi daha erken dedi doktorumuz☺️ Diğer randevumuz 19 ocak ,inşallah orada kalp atışlarını daha güçlü duyarız🌸
duygu54 Nesim kesemizi gördük ama çok küçük geç döllenme olmuş dedi doktor 20 gün sonra kalp atışı için gideceğiz inşallah❤️
Nesim duygu54 duygu54 sağlıkla gelişsin ve 20 gün sonra gittiğinizde duyarsınız inşallah kalp atışını😍
Selmaguney Ben de 14 ağustos annesi olucam inşallah ☺ 6+5 iz şuan da haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez ☺️
gokbennn Selmaguney ayyyy bende 30 Ağustos evliliğimizin tam 1. Yılında olacak allahım izin verirse 😍😍😍🥰
gokbennn Selmaguney kasıklarımda cok agrı oluyor mide bulantısı ve agrısıda oluyor adetimden 4 gün geçti bugün ikinci kanımı verdim saglıklı gebelik oldugunu öğrendim☺️
Damlayagmur Selmaguney 6+2 daha şimdiden başladı mide bulantısı ve gece basliyor cok değişik cok şiddetli oluyor umarım fazla sürmez😔
Damlayagmur Sselma bende 6+2 cok değişik duygular içindeyim mutluyum ama bazen cok değişik hissediyorum ilk çocuk bazen mutsuz oluyorum hiç birsey beni mutlu etmiyor sizde de oluyor mu böyle hamilelikten mi😔
Selmaguney Damlayagmur bende aynı şekilde canım serum taktırdım ilaç falan kullanıyorum ancak öyle idare ediyorum