Cns1122 Merhaba bugün adetim gecikeli 3 gün oldu test yaptırdım sonucum 27.11 çıktı doktor sonucu düşük buldu çarşamba günü tekrarlayacagim testi boyle birsey yaşayıp sonucu yükselen varmı acaba
Duygukocc Cns1122 doktor sonucunuzu neye göre düşük bulduki belkide geç döllenme yaşadınız önenmli olan baştaki sonuç değil tekrar eden ölçümlerdeki sonuçlar artarakmı gidiyor yoksa azalarakmı o önemli
-Y61- Cns1122 canm benimde aynı degerdi düsül buluyolar nedense bana saglıksız olablir dedi ve öyle de oldu üzmek istemem snei ama inşallaj seninki gec döllenmedir 🤲🏼
Busraa89 Cns1122 benimde 37 ydi 6 gün sonra gittim 600 kere çıkmıştı merak etme yğkselir inşallah ilk başta düşük çıkıyor genelde
tugbaayilmazz Cns1122 ben hiç beta değerime baktırmadım. Adetim geçti test yaptım iknci çizgiyi görünce 10 gün sonra doktora gittim çok şükür şuan 19 haftalık olduk 🙏🏻 doktora aldanma sen tekrar ettiğinde yükselmesi önemli
Cns1122 Duygukocc Bebek yolunda değil düşük yaparsın dedi canim cok sıkıldı bunları duyunca carsamba gününü gelde bekle 😔
Kuzeyufuk Cns1122 ya ne alakası var belki senin adetlerin düzensiz nerden biliyor önemli olan artıştır
Goknur1410 Cns1122 kafana takma canım banada düşük yapacaksın dedi 643 cıktı ve bir anda yükseldi duydumki ikiz hamilelikmis 😍16+6olduk bile 😀
Cns1122 -Y61- Hersey allahtan tabi sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin ikinci testinde dusmusmuydu degerin ve sonra ne oldu kürtajmı düsükmü Allahım birdaha nasip eder inşallah sağlıkla
Cns1122 Busraa89 Doktor bugun bana kac gün geciktin dedi 3 gün dedim 3 gün gecikmeye cok düşük bu değer dedi neye göre böyle söylüyorlar bilmiyorum ama vardır bir bildikleri
Cns1122 tugbaayilmazz Ne güzel insallah değerim yükselir…Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙂
-Y61- Cns1122 canım değeriö 85 e grldi ve düşmeye başladı kimyasal gebelil geçirdim üzerinden 4 ay geçti anca yeni gebe kalabildim şu an cok yeniyim beta degerim 50🤲🏼 rabbim sanada nasip etsin..
Cns1122 Goknur1410 Yaa cok sevindim masallah Sağlıkla kucağına al insallah benimde degerim yükselir 🙏
Goknur1410 Cns1122 inşallah yükselik kafana takma yeter inşallah sağ salim bütün hamileler kucağına alır Rabbim olmayanlarada bu duygu tatdirsin 😍