Esssgi 34+2 oldum ben de daha çabuk yoruluyorum kendimi yorduğumda da kalça bel bacak ağrılarım oluyo geceleri de bazen bacaklarıma kramp giriyor. Başka bir sıkıntı yok çok şükür 🙏🏼
Myssr Mrymozr daha belirgin hareketler 😊 yaninda agrilar kramplar sık sık wcye cikma geliyo ama bence guzel hareketleri yeter😊
Mcakir Mrymozr 28. Haftadayım ben de şuan yatakta dönerken artık baya zorlanmaya başladım :) çok ayakta durmak istemiyorum. Çok uykum var ama uyuyamıyorum . Öyle bir hal 😅 Bi yandan zaman geçmiyormuş gibi geliyor. Bi yandan da ayy az kaldı daha eksiklikler var diye telaşlanıyorum😅
Myssr Mrymozr ben de ben dee. Esimde diyo sen oturmuyosun dinlenmiyosun diye çocuğu da birakmiyosb dinlensin diyo 😅
Rmeysa_1661 Mrymozr uykusuzluk ama bir yandan uyuma isteği aşırı duygusallık birde inşallah sana denk gelmez mide yanması Allah midesi yanan tüm gebelere güç kuvvet versin başta da bana 😅
Mrymozr Rmeysa_1661 Benim migde sorunu onceden de vardi basindan beri oluyo ara ara. Ama ilacla yetiniyorum şimdilik cok zor valla Allah yardim etsin gercekten
Rmeysa_1661 Mrymozr bende 31 haftalık oldum ilaca başladım valla olmadı öyle süt soda kesmiyor artık çok zor cidden 🙄
_aycaccelik Mrymozr valla efenim beş dakkada bir idrar var bel ağrıları var uyku kaçmaları uyku da sızılar var yalancı kasılmalar var sonracıma mide yanması a bide yatarken rahat pozisyon alamama var. Size hangisi lazım, hangisini istersiniz ? 😂😂😂
Mrymozr _aycaccelik Insallah bu zamana kadar pek zorlanmadim sadece ilk baslarda migde bulantisi dışında 🤦♀️haayirlsi bakalim☺
Mrymozr Rmeysa_1661 Isin kotu yani bana süt de yasak icemiyorum o yuzden sadece gaviscon iciyorm rahatlatiyo biraz
1PrensAnnesi Mrymozr bol uykusuz bol ağrı bol kasılma hareket kısıtlılığı hamilelikte en sevmediğim dönem valla 🤷🏻♀️ Sağlıkla doğur inş
Zeynep-aa Mrymozr tüm vücudunda ağrı sızı hissedebilirsin romatizmalı hasta gibi bu yüzden gece uykuların olmayabilir benim gibi 🤦♀️ sabah 7 lerde uyudum hatta rekor 9😂 😖mide yanması bolbol yasayabılırsın. Bunları yaşamaktan doğum korkusu aklına gelmeycek😂😵