Mrymozr Kızlar neler bekliyo beni bu dönemde hem stres hem heyecan aşırı var yaklastikca bebegime kavusacagim günler hem seviniyorm hem korkuyorum🙏
NurSema01 Mrymozr bel ağrısı sırt ağrısı yalancı sancılar nefes darlığı sık sık tuvalete gitme hareket zorluğu kilo artışı bol bol tekme uykusuzluk 😂 yolun sonu çok güzel ama 😍
ikizminikler Mrymozr Anlatmaya gerek yok herşeyi tek tek göreceksin 🤪 şaka bi yana çok şükür geçiyor günler takıntılı olmazsan vücudunda bebeklerinde zorlanmayacaksınız🥰
Mrymozr Elifaysu Ağrılar simdiden basladi ozaman. Bacak agrisi gece uyutmuyo bazende boyle kasiliyorm iki büklüm yürüyorum
Mrymozr NurSema01 Ahh o yolun sonu icin nelere katlanilmazda işte 😅☺insan korkmuyoda degil yani. Bacak ağrısı kasilmalar falan basladi bende. Ve tabi tuvalete gitme istegi artik baski yapiyo😍😍😅
Zombicikk Mrymozr Gözün korkmasın herkesin gebeliği farklı ilerliyor. 1 ve 2 den 3 ün gidişatını kestirebilirsin ama tekmeler garanti😍 bir de ara ara boğaza kadar çıkan mide yanması 🤭
Mrymozr Zombicikk Tekmeler 7. 24 olsun istiyorum hic doymuyorumkii😅😅migde yanmasinada direk ilac icicem artık onu dusunmuyom okdr
Mrymozr Esmaaaaaaaaa Valla ovmaktan baska hic bisey yapamıyorum. Ama magnezyum ilaci verdiyse doktorun onu içebilirsin bacak agrilarina falan iyi geliyomus bende var içiyorm arada
Mcakir Esmaaaaaaaaa ben kas gevşetici bengay kullanıyorum. Doktoruma sordum sorun değil dedi. Bende ileri derecede fıtık ve omurilik düzleşmesi varda oda ayaklarıma vuruyor ağlatıyor resmen. Bengayı ben öneririm ama lütfen doktorunuza sorun sizde önce. Benim ki sorun olmayacağını söyledi.
Gamzisderler Beni mide yanması tuvalet yada bebek hareketleri degilde bel ağrısı ve bel ağrısı yüzünden uyuyamama zorluyo en cokkk 29.0 haftadayim bideeee ☺️🙄😂🥰😍
Mrymozr Gamzisderler Cok sukur bel agrim olmadi hiç bundan sonra olur ama heralde. Bende bacak agrisi yüzünden uyuuamiyorm