brcuclkn Canım ben ankaradayım sincan lokman hekim hastanesine gidiyorum 15+4de ben sormadan direk doktorum baktı söyledi ki ben randevu için biraz geç bi güne almıştım öncesinde gitseydim doktorum en azından görmek açısından ugrasırdı yani
brcuclkn Eger ankarada özel bi hastaneye gitmek istersen sincan lokman hekimde Bahar hanım gerçekten çok ilgili güleryüzlü canayakın birisi her şeyinle fazlasıyla ilgileniyo
Filizdogan brcuclkn anladım canım benımde kontrolüm var bırkac güne ınslalah ogrenırım bende erkek benım doktorum
esmaozan Filizdogan kesinlikle haklsn canm gostermiyor deseler eyv pislik yapyorlar ya inş canm amin rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin 😊
Ozgesah355 Filizdogan Turgut özal da hilmi hocadan 14.haftada öğrendim hatta bizimki inattı baya doktorum çok uğraştı görebilmek için veni döndürdü kaldırdı yatırdı bidaha falan yarım saat uğraştı nerdeyse 🤣 14.de erkek dedi ama 16 da bidaha bakarız dedş 16 da kesin erkek dedi canım devlet hastanesi
Filizdogan Ozgesah355 ay ben ılk randevudan sonra lokman hekımden sonrada söylemezlerse hastane hastane geZıcem valla 😊😁Allah bağışlasın