Handeslife ESMAARAS düzenli olarak tüketmek bence sıkıntı ama bir kere canın istemiş yemişsin keyfini çıkar bir şey olmaz
Ummuhanbilge Benimde canım çok istiyo cips bende evde kendim oatatesle yapıyorum yine aynı zararı olur mu acaba
ummomerbera ESMAARAS çok nadir bi kaç taneden bişey olmaz. Ama kendiniz evde patates cips nohut cips yapabilirsiniz lezzetli oluyor
Tugcekkkkk ESMAARAS güzel olan her şey zararlı canım. Ama ben haftada 1 defa yiyorum bir paket. Sonuçta yediğin her şeyde zararlı madde var. Genel olarak dikkat ettiğin sürece bir sey olmaz inşallah
Guneslii ESMAARAS 2 gün peş peşe büyük paket patates cipsi yedim asla durduramadım kendimi ama bi daha yemem sanırım özellikle ilk aylarda bebeğin gelişimini olumsuz yönde etkiliyormuş :(
ESMAARAS Guneslii cok yeme bıtanem sende annem kızınca bende korktum yoksa yerken ıydım ıste vıcdan bıtanem annelık ıc gudusü
Guneslii ESMAARAS İştahım hiç yok aylardır canım ilk defa cips çekince doya doya yedim ama mahvetti beni ve çok pişman oldum. Artık çook dikkat ediyorum yemicem inş 🙏🏻
Zehra-33- ESMAARAS bende geçen gün burger patatesi acısosla yedim dayanamadım çok aşerdim ama yedikten sonra baya bi vicdan azabı çektim ya 😭