Tugba1421 NilGrl ishalim yok canım iştahım çok fazla var bazen tuvaletime 2 veya 3 defa çıktığım oluyor ama ishal yok
Ilkgozagrimmm 5+3 daha çok yeni😊 ilk defa yorum yaziyorum, bu cuma keseyi görmeye gideceğiz insaallah. Dun kan testi verdim beta hcg 6280 çıktı.
alininannesiiiii Ebruyavuz0 ya ne güzel bakalım hangimiz önce doğurcak hep denk geliyosun zaten forumlarda burdan yazalım birbirimize çok heyecanlı son adet tarihi 5 haziran dimi alışverişlerin ne durumda neler aldın cinsiyet neydi sizin
alininannesiiiii NilGrl ben 27 haftamdayım gebeliğim boyunca iki günde bir hep ishalım bi gün olmuyosam ikinci günü muhakkak oluyorum bol su tüketmeye çalışın ben günde 3 litre içiyorum
Ebruyavuz0 alininannesiiiii Evet son adet tarihim 5 Haziran 2 tane hastane çıkışı bir tane isimli hastane çıkışı yaptırdım 5 tane 5 li takım 3 tane normal tulum 1 tane tavşanlı tulum isim yazdırdım arkasına çıtçıtlı badi uzun ve kolsuz battaniyeler emzik isimli emzik Zinciri çorap patik 4 penye yelek 4 de triko yelek deterjanı şampuanını hastane çantasına kıyafetlerini çeyizçide güpürlü küçük tornalar diktirdim onlara koyucam etiket aldım üzerine de lohusa ve pijama takımı isimli kapı süsü yaptırdım .Şimdi beşik biberon valiz bez ıslak mendil depend göğüs pedi bebek arabası kaldı ☺️cinsiyetimiz kız ben netleştikten sonra 1 2 almaya başlamıştım son aya bırakmadım çok
Oznuryener19 Rahsan_19 22 haftalık olduk bin şükür 🌸😊 bebişler özellikle kilo alsın diye neler yiyorsunuz kızlar farklı tükettiğiniz bir şey var mı araştırıyorum araştırıyorum hep aynı şeyler çıkıyor
Rahsan_19 Oznuryener19 özellikle kilo alsın diye birşey yemiyorum canım ben 26 haftalıkken gittiğimde 932 gramdı.